I anledning af ØLLETS DAG arrangerede lokalafdeling Aalborg BEERWALK 09. Lige over halvtreds personer deltog i den guidede tur, som blev afviklet i herligt vejr og god stemning.

Ingen gættede alle de hemmelige øl - men Lasse Ditman Pedersen havde 7 rigtige og blev dermed vinder af gavekortet på 500,- til brug et valgfrit sted blandt de 8 steder. Tankevækkende at de 2 dygtigste smagere (7 og 6 rigtige) ikke - endnu - er medlemmer af foreningen.

Det blev afsløret hvem der modtog Regionens Ølpris 2009. Se mere her

1000TAK til både samarbejdspartnere og alle der hjalp til at få tingene til at glide - med eller uden fast defineret opgave. Det er altid rart at se folk helt naturligt føler ansvar og giver en hjælpende hånd dér, hvor de ser der er brug for det - tak igen.

Vi fik som arrangør flere gode erfaringer i forhold til afvikling og har bestemt planer om at gentage succesen i 2010 - og håber og regner med at stederne er med på den :-)

Nordjyske stødte til holdet, hvor lokalformanden var guide og lavede en lille reportage om begivenheden.
Læs mere her og her.

Artiklen slutter af med at jeg som lokalformand allerede har inviteret de første deltagere til at deltage i BEERWALK 10. Det er en misforståelse. Jeg kan naturligvis ikke bestemme hvem der skal deltage i vores arrangementer. Men det pudsige var at vi havde 102 beerwalk-glas og fik lige nøjagtigt kun brugt halvdelen. Så jeg opfordrede dette års deltagere til også at dukke op næste år - så vi kan få brugt de sidste glas...