Øllets Dag i Aalborg 2010

Øllets Dag i Aalborg 2010 blev fejret både fredagen før den officielle dag og på selve dagen. I forhold til tidligere år var vi voldsomt udadvendte.

Foreningen havde opdateret markedsføringsmaterialet og Øllets Dag -udvalget, med Hans Peter Jepsen og Claus Mortensen i spidsen, havde lavet gode aftaler med Kvickly og Metro. Vi oplevede at have ret frit spillerum i de 3 butikker - skønt.

På selve Øllets Dag havde "Årets Lokalafdeling 2009" samlet en række øl-aktører på havnefronten. 3500 var på havnefronten i forbindelse med Aalborg i RØDT og mange øl-interesserede kiggede forbi vores område - det blev til mange smagsprøver og øl-snakke...

Vi er i gang med at evaluere begge initiativer - men håber og regner med at lave noget lignende i 2011, det vil dog kræve at flere medlemmer hjælper til...

 

Fredag den 3. september og lørdag den 4. september - smagsprøver i butikker

Landsbestyrelsens Claus Mortensen og Hans Peter Jepsen havde lavet gode landsdækkende aftaler med kæderne Kvickly og Metro om at køre demo på øl. Butikkerne leverede øl til gratis udskænkning til kunderne og Danske Ølentusiaster formidlede øllet og foreningen. Lokalafdeling Aalborg havde folk ude i Kvickly Vestbyen, Kvickly Nørresundby og i Metro i Skalborg. Med sig havde de en masse materiale om vores forening og den nye roll-up som skal være med til at skaffe Danske Ølentusiaster nye medlemmer.

Læs mere om vores fremstød i butikker

 

Øllets Dag på havnefronten - godt øl og 3500 glade gæster

Lokalafdeling Aalborg havde i tidsrummet mellem klokken 10 og 17 samlet en række øl-aktører på havnefronten ud for Jomfru Ane Parken. Arrangementet - som var med i det officielle program for festugen Aalborg i RØDT - blev pænt besøgt af de 3500 glade gæster der var på havnefronten... De nød det gode vejr og de gratis smagsprøver. Øllets Dag på havnefronten blev en kæmpesucces!

 

Succesen skal helt sikkert følges op i 2011 - på den ene eller den anden måde!

 

Stemningsbilleder

Øllet sælges via snak med levende mennesker - saften i baggrunden via abebamser...
Det ser jo herligt ud!
Og det smager også godt...
Har du hørt om Danske Ølentusiaster?
Kunne vi friste med en smagsprøve?
Travlhed!
Den smager også godt...