Årsmøde i Aalborg 2012

Lokalafdeling Aalborg afviklede lørdag den 6. oktober årsmøde hos Vinspecialisten fra 14-15. Bagefter var der medlemsmøde med Nibe Bryghus.

I stedet for vores traditionelle årsmøde-ret porterpølsegryde lavede madholdet skipperlabskovs. Når vi nu fik besøg af Nibe Bryghus var det et must at lave en maritim ret. For at holde den værste sult væk blev der sat saltstænger, beernuts og ost på bordene før årsmødet. Nibe havde medbragt et fad af Lanternen - øllet blev hældt i kander og fordelt til de 4 borde.

Årsmødet tog en time og et kvarter at afvikle. Referent var Kristian Gaardsøe. Se referatet og bestyrelsens beretning via tilbageblik.

Steen Knørr blev valgt som dirigent.  

Der var genvalg til lokalformand Gert Svanborg Sloth og lokalnæstformand Anne Lise Knørr samt genvalg til den øvrige bestyrelse bestående af Tommy Hjeds, Sune Ditman Pedersen, Tom ChristensenPoul Bagger Steenfeldt og Leif G. Larsen.

Da Anne Lise er blevet opfordret til at stille op til Landsbestyrelsen ved generalforsamlingen den 16. marts 2013 blev Steen Carlsen foreslået og valgt som suppleant til lokalbestyrelsen. Såfremt Anne Lise bliver valgt til Landsbestyrelsen vil hun nemlig trække sig fra det lokale arbejde både i lokalafdelingen og regionen.  


Landsbestyrelsen var repræsenteret ved landsformand Bo L. Jensen og regionen ved regionsnæstformand Tanja Nielsen.

Der er lavet en selvstændig side om Nibe-besøget...

 

Klik på billederne for

at se dem i større format.