Besøg på Heidis

63 veltilfredse ølentusiaster deltog i besøget på Heidis Bierbar, Aalborg - der foregik i tidsrummet 15:00 til 19:00 lørdag den 28. april. Pubdrengene Poul og Leif havde lavet en rigtig god aftale med Heidis Bierbar i Aalborg, som åbnede mulighed for i 3 timer at smage på hele barens sortiment. Der var rundvisning der inkluderede en tur i ølkælderen. Slutteligt håndmadder og en halv liter erdinger.

 

Pubdrengene - Poul og Leif havde aftalt arrangementet og stod for hele svineriet.

Det funkede til topkarakter. I forhold til et almindeligt medlemsmøde hos Vinspecialisten var dette helt anderledes. Dels var der jo rammerne. Den stemningsfulde overetage på Heidis Bierbar i Aalborg. Og vi blev taget vel i mod af venligt og kompetent personale.

Folk blev bænket i grupper og snakken kørte frit og helt naturligt ved alle bordene. Poul og Leif åbnede ballet ved at fortælle lidt om missionen om at få smagt sig i gennem lokalafdelingens vandingshuller og erklærede herefter baren åben.

Der gik ikke mange sekunder før de første stod deroppe for at smage på varerne. Der var mulighed for at smage alt i sortimentet i 3 timer og det gjaldt både hane og flaske. Udvalget er både stort og glimrende, så man sku virkelig have travlt, hvis man ville forsøge at nå at smage det hele...

 

Besøget inkluderede et besøg i stedets imponerende ølkælder. Her fra styres alle haner i hele huset. Intet er overladt til tilfældighederne. Der er totalt styr på det. Imponerende maskinrum! Her opbevares flaskeøllet, kegs, kæmpestore øltanke samt spritus. Her var maden, vi skulle spise senere, også godt og køligt anbragt.

Efter at have nydt en masse godt øl samt nogle lækre håndmadder blev arrangementet flyttet fra overetagen og ned i baren. Her fik vi udleveret en halv liter erdinger, som blev nydt mens snakken lystigt fortsatte. Leif viste sig - ikke overraskende, at have bedre greb om en hammer end lokalformanden...

Det er bestemt ikke sidste gang vi drager ud på stederne for at opleve det liv der er derude!

 

Stemningsbilleder