Marathonsmagning 2012

Lørdag den 16. juni var der marathon-smagning i Lokalafdeling Aalborg. Smukt afviklet af Allan Carlé og Søren Eriksen. Det var timet og tilrettelagt ned til mindste detalje med powerpointshow og hele moletjavsen. De små smagsprøver á 5 centiliter pr. øl kom i en hastighed, som med sine 5 minutter pr. øl lyder legende let. Men det går altså stærkt! Ud over de 42 øl (se listen over de øl der blev smagt samt hvordan Steen Carlsen oplevede smagningen her, her og her) så var der 5 fadøl fra Søgaards Bryghus til salg som selvfølgelig også skulle smages - Hindbærøl, Wasabier, US Pale Ale, Gi'nissen og abbedens dubbel... Det er dælme hårdt at drikke en marathon! Tror måske at det er hårdere end at løbe een.

Den gode Niels Tikjøb Olsen var i absolut hopla ved denne smagning.
Derfor videreformidles den lille livlige serie jeg fik taget af ham.
Klik på billedet for at dem i større størrelse.
I skulle have set ham drible rundt med støvsugeren efter mødet
- det var et syn for guder (og vi andre der tog oprydningstjansen).
Desværre blev dette ikke foreviget med kameraet, så brug de indre billeder...

Herunder følger Palle Westergreens fotos fra begivenheden:

 

Den opmærksomme læser vil vide at der er langt mindre tekst og langt flere billeder end der plejer på et "referat" fra en smagning. Man siger at et billede siger mere end tusinde ord. Og det var en rigtig god smagning. Men den var også hård og absolut mest for trænede øldrikkere. Der er ikke mange sure fjæs på billederne (de er sorteret fra) og så kan man vel bare konstatere at man bliver glad af at smage en hulens masse godt øl...

Tusinde tak til Allan og Søren for det gode og store stykke arbejde de har lavet for at smagningen kunne blive en realitet.