ØL, bold og flæsk

For sjette år i træk arrangerede lokalafdeling Aalborg i samarbejde med Søgaards Bryghus en aften med ØL, bold og flæsk. 39 glade entusiaster gæstede arrangementet som bød på dejligt mad, 6 frie haner og fodboldkamp med mange straffespark og en hel del mål - desværre flest i den forkerte ende. 

 

Arrangementet blev i 2007 lanceret, som en mandeaften, der skulle være modpol til ØL KUN FOR KVINDER. Men som med så mange andre ting, så varede det ikke længe før kvinderne sneg sig med - det var således kun det allerførste arrangement, en mindeværdig aften som også inkluderede whisky-smagning, hvor kvinder ikke havde adgang.

Året efter var AaB det ene hold på banen - det andet var Manchester United, som mod forventning aldrig fik scoret sejrsmålet på hjemmebanen "stadium of dreams" Old Trafford. Vi var vidner til en vaskeægte sensation og stemningen i Søgaards kælder var tårnhøj!

Alle årene har fællesnævneren været frie haner, Champions League bold på storskærm og mandemad i form af stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder - ad libitum.

I år var øllet på de 6 frie haner: Jomfruhumle, Klosterbryg, Julebuk, Cider, Humlequeen og Classic.

Madmæssigt var der som tidligere år rigeligt af den herlige ret som Jimmi og René besang og som alle mænd elsker.

Desværre var der gået noget galt i kommunikationen, således at der fejlagtigt stod på ale.dk at arrangementet startede klokken 18. Det beklagede lokalformanden i undskyldende vendinger i sin velkomst-tale der blev ultrakort, fordi folk var meget tørstige. 

Kampen stod i år mellem Chelsea og FC Nordsjælland - eller ølmærkemæssigt mellem Fullers og Skovlyst. Faktisk en ret spændende kamp. To brændte straffespark i hver sin ende på 2 minutter. Desværre brændte Chelsea ikke, da de kort tid efter fik endnu et straffe og Torres øgede til 2-0 lige inden halvlegen.

Pausen brugtes til at tale lidt om foreningen både lokalt og på landsplan. Lige som der også blev plads til at tale lidt om 2012 i Lokalafdeling Aalborg og generelt om hvad der sker ølmæssigt lige nu... 

  

Anden halvleg var ikke ret gammel, da FCNs Joshua John reducerede til 1-2. Desværre endte kampen 6-1 til Chelsea. Men vi fik da set en masse mål og stemningen var god. 

Det viste sig at flere af aftenens gæster ikke kommer særligt ofte til almindelige medlemsmøder, men kommer til gengæld trofast til dette special-arrangement.

Det var endnu en gang bestyrelsesmedlem Tom Christensen, som havde aftalt arrangementet med Søgaards...