Øllets Dag 2012 i Aalborg

 

Danske Ølentusiasters Lokalafdeling Aalborg fejrede lørdag den 1. september Øllets Dag. Det foregik i form af en guidet BEERWALK SPECIAL med styrmand rundt til de 6 partnerpubber i VisitAalborgs Aalborg Beerwalk. De fleste af stederne bød på særligt kræs på hanen i dagens anledning.

 

Trods godt vejr og de 7 flinke guider - Poul Bagger Steenfeldt, Leif G. Larsen, Tommy Hjeds, Lars Villadsen, Ivan Nørgaard, Steen Carlsen og Gert Svanborg Sloth - var tilslutningen ikke så stor som vi havde håbet. Der sker så meget i Aalborg under Aalborg i RØDT og vores initiativ druknede i mængden. Alligevel blev det en stor succes.

De 42 deltagere fik i hvert fald en god oplevelse på partnerpubberne og til sidst på Heidis Bier Bar, hvor der var samling og konkurrencetrækning. Alle var glade og i godt humør. Der var indlagt en konkurrence, som gik ud på at man undervejs skulle tilegne sig viden om stederne der blev besøgt. Tre heldige gutter vandt hver 2 beerwalk-kits sponseret af VisitAalborg og den aller heldigste vandt ydermere 5 pintkort til John Bull Pub - sponseret af John Bull Pub.

Vi havde fået lov til at stille standen op foran John Bull Pub og hænge nogle bannere op. Til gengæld solgte vi Beerwalk-kits for John Bull og det lykkedes, da at afsætte en del.

Der var en hel del nordmænd med rundt og en nogle vestjyder og en færing. Der var også en lille håndfuld lokale medlemmer...

Der var kampagne-tilbud på Øllets Dag - det blev deltagerne gjort opmærksom på mere end en gang og så blev de opfordret til at melde sig ind via nettet inden midnat. Det virkede bestemt som om at der er nye medlemmer på vej til foreningen.  

Alt i alt en hyggelig dag og et arrangement med et koncept som sagtens kan gentages.

  

Læs via den glimrende blog "Tid til en øl", hvorledes ølblogger Steen Carlsen oplevede dagen. 1 - 2 - 3.

  

Efterskrift: Selve arrangementet kom til verden lidt hovsa-agtigt, fordi vi gennem længere tid havde forsøgt at afklare om Aalborg Beerwalk ville lave deres kåring af Årets Beerwalk Pub på dagen - men efter LANG TID uden svar besluttede vi at gå forrest og lave noget selv.

Det ville måske have hjulpet lidt med antallet af deltagere, hvis vi havde fået vores initiativ spredt bedre til folk ved at komme med i det officielle program for festuge i Aalborg i RØDT, som vi var det i 2010. Men der til kom vi desværre for sent i gang og fik for sent opbakning fra Aalborg Beerwalk. På den anden side havde kun 7 hjælpere meldt sig og de kunne sagtens håndtere de fremmødte og kunne nok også have klaret det dobbelte, men så heller ikke mere.

Det viste sig at Årets Aalborg Beerwalk Pub 2012 kåring flyttes til første lørdag i november - altså 3. november 2012 og det foregår på Nordkraft.

 

Stemningsbilleder