ØL, Flæsk & Bold

For syvende år i træk arrangerede lokalafdeling Aalborg i samarbejde med Søgaards Bryghus en aften med ad libitum ØL, Flæsk & Bold. Der blev sat to rekorder. Aldrig har vi været så mange 47 endte vi på og aldrig har vi set så kedelig en kamp. Arrangementet bød som vanligt på dejligt mad og 6 frie haner. 

 

Lokalformanden indledte aftenen med at fortælle lidt om hvordan arrangementet blev til og hvorfor vi siden 2007 har fortsat succesen. Han gravede sig ned i arrangementet med fokus på tal og statistik. Og med 6 kampe der har givet 4 hjemmesejre en enkelt uafgjort og en udebanesejr - så tegnede det jo på forhånd godt for en kamp afviklet i Parken mellem FCK og Real Madrid. Også i målscore førte hjemmeholdene. 19-7 var stillingen før aftenens kamp.

Formanden understregede at han hellere havde set et andet dansk hold på banen end FC København. Men nu var det nu engang FCK som vandt det danske mesterskab og derfor havde de kvalificeret sig til at spille mesterskabskampe internationalt. Han gav klart tilkende at han inderligt håbede at det bliver et at de to nuværende tophold; FC Midtjylland eller AaB, som kan løbe på banen næste gang vi afvikler ØL, Flæsk & Bold. Drømmescenariet er AaB mod FC Barcelona.

Straks efter lokalformandens velkomst og intro-snak blev der åbnet for de 6 haner. Det var et flot bredt udvalg: Jomfruhumle, Klosterbryg, Cider, Madam Weizen, Julebuk og US Pale Ale.

Maden - stegt flæsk, med persillesovs, kartofler og rødbeder var anrettet som tag-selv-buffet og der var rigelige mængder. Efter maden blev der tændt for fjernsynet og mens vi ventede på fodbolden blev der slået over på håndbold vm for kvinder, hvor Danmark denne aften var i kamp med Algeriet... 

Madmæssigt var der som tidligere år rigeligt af den herlige ret som Jimmi og René besang og som alle mænd elsker.

Kampen stod i år mellem FC København og Real Madrid - eller ølmærkemæssigt mellem Carlsberg og Estrella Damm. En kamp der var meget lidt spræl i - så der var ingen der klagede, da der i pausen blev skiftet til hunbold.

Da håndbolden var slut fik landsformanden taletid. Hun fortalte lidt om hvad landsbestyrelsen går og roder med.

  

Det var endnu en gang bestyrelsesmedlem Tom Christensen, som havde aftalt arrangementet med Søgaards. Han havde en stor del af æren for at vi antalsmæssigt slog rekord. Han havde taget en masse socialkammerater med sig. Fire af dem blev så begejstrede at de straks meldte sig ind, så velkommen til...

Til allersidst præsenterede lokalformanden (lidt rodet) programmet for 2014.

Alle var mætte og glade, da de gik hjem og vi håber på en bedre kamp næste år.

Foreningen scorede 4 nye medlemmer :-)