ØLHYTTE ved De Amerikanske Dage i Aalborg 2014

Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Aalborg var af Aalborg City blevet inviteret til at putte indhold i De Amerikanske Dage i Aalborg som foregik som en stor byfest fredag og lørdag den 27. og 28. juni på C.W. Obels Plads i hjertet af ØLbyen Aalborg. Vi havde fået en fin synlighedsplatform i en ØLHYTTE lige ved siden af scenen.

 

Pladsen emmede af aktivitet fredag fra klokken 13:30 til 19:00 og lørdag fra klokken 11:00 til 17:00. Fredag var der musikalsk underholdning fra scenen ved Bobo Moreno & Nordkraft Big Band og lørdag stod Tamra Rosanes på scenen. Musikken var god og humøret var højt blandt blandt de mange mennesker der kiggede forbi, hvilket åbnede mulighed for mange gode øl-snakke. 

Desværre viste vejret sig ikke fra sin allerpæneste side - havde solen skinnet fra en skyfri himmel, så var der garanteret kommet mange flere mennesker. På trods af regn og en placering lige foran højttalerne lykkedes det at bruge synlighedsplatformen aktivt i det ustadige vejr. 

Vi uddelte masser af markedsføringsmateriale. Herunder ældre numre af ØLentusiasteN, postkort, foldere og kuglepenne og rigtigt mange mennesker var meget interesserede i at høre om Danmarks mest velsmagende forening.

Vi uddelte over tusinde gratis smagsprøver af  lækkert amerikansk øl fra Boston-bryggeriet Samuel Adams. Bryggeriet - der var blandt bryggerierne som startede den amerikanske ølrevolution i USA i 1984 - er navngivet efter en af medunderskriverne af Uafhængighedserklæringen.

Øllene var Boston Lager (humlet lagerøl), Black Lager (Schwarzbier), Boston Ale (Engelsk inspireret Ale) og Latitude 48 (Indian Pale Ale). Og de heldige der trodsede vejret fik mulighed for at smage alle 4. Folk var generelt meget uenige om hvilke øl som var bedst, men det er jo fedt - for vi er jo en forening, der netop hylder mangfoldighed.

Lokalformanden fik fredag taletid på scenen (i musikernes pause). Hvilket åbenbart var regnfremkaldende...

I anledning af uafhængighedsdagen blev der fremstillet en speciel 4. juli Beerwalk-kasse, som kun var til salg i vores ØLHYTTE.

Lokalformanden og Lokalnæstformanden stod der begge dage og fik hjælp fra Tommy og Svend som begge mestendels stod udenfor hytten og blandede sig med publikum og supplerede med at færdiggøre de mange gode historier som de 2 udskænkere hele tiden påbegyndte.

 

Læs Lokalformandens tale fra scenen...