ØLtur til Belgien/Holland

Den niende i rækken af udlandsture for Aalborgs ølentusiaster gik til Bruxelles og Gent i Belgien og De Molen i Holland.

Vil du se mere om hvad der skete de enkelte dage på denne tur. Så klik på overskrifterne herunder (dagene) eller billedlinket i højrekolonnen. 

 

Da vi startede så tidligt fra Aalborg blev ølsmagningen i bussen henlagt til Tyskland. Vi fik samlet samlet 14 sponsor-øl og der var noget for en hver smag. Turen ned gennem Europa gik gnidningsfrit og vi ankom planmæssigt til Ruisbroek. Værtshuset Vendome så tillokkende ud, så nogle af os blev lokket på godnat-chouffe.

 

Vi drog til Melle for at besøge Brouwerij Hyughe - måske bedre kendt som Delirium. Det var et herligt besøg, hvor vi sandelig fik smagt på sortimentet. Herefter var det rundt i Gent på egen hånd. Fælles aftensmad på Vendome lige over for hotellet.

 

Indkøbstur til De Bierschur. Der blev købt stort ind! Vi nåede lige at besøge De Koekelberg før vi blev sat af i nærheden af La Mort Subite for at få frokost. Herefter var det rundt på egen hånd i Bruxelles til man ikke gad mere - eller måske var blevet lidt træt...

 

Heldagstur til De Molen i Bodegraven i Holland. Herefter aftensmad på egen hånd i Ruisbroek eller Bruxelles. Samt for nogens vedkommende et lille vemodigt farvel til Vendome. Pakning og søvn.

 

Hjemtur. Der blev sovet en del i bussen. Aftensmad hos Hansens Brauerei i Flensborg. Grundet et biluheld ramte vi KUNSTEN i Aalborg næsten planmæssigt...

 

Steen og Anne Lise havde lavet et fantastisk forarbejde til turen. De tog turen derned i maj for at rekognoscere og træffe de sidste aftaler personligt.

Fem gange Belgien. To gange Tjekkiet og to gange Tyskland er det foreløbigt blevet til.

Bortset fra en enkelt smutter i 2010 har lokalafdelingen været på udlandstur hvert år siden 2006 og det der ud til at der er basis for at fortsætte. Arbejdet på udlandstur 2015 har været i gang længe.

Efter at have været rejseleder på samtlige udlandsture for Lokalafdeling Aalborg valgte Niels Tikjøb Olsen at trække stikket efter Berlin-turen i 2013. Steen og Anne Lise Knørr tog derfor over og fik arrangeret en glimrende tur til Belgien med en lille afstikker til De Molen i Holland.