DØE på CWO ved DAD i Aalborg

Lokalnæstformand Tom Christensen - eller Ølmanden fra Svenstrup, som han ynder at kalde sig - havde lige som i fjor brugt sin indflydelse til at få skaffet DØE en synlighedsmulighed på C.W. Obels Plads ved De Amerikanske Dage i Aalborg.

Han havde lavet en aftale med Antoni fra Thisted Bryghus om at vi kunne stå med gratis smagsprøver af den nye amerikanske ølserie fra Thisted Bryghus.

Via facebook, nyhedsbreve, og peptalk ved medlemsmøder var der annonceret efter hjælpere som kunne have lyst til at bruge lidt af weekenden på at udbrede glæden ved øllet og foreningen. En lille håndfuld hjælpere stillede op. Tak for det.

Tom skriver på sin facebookprofil Ølsmagninger i Svenstrup følgende:

"Ølmanden fra Svenstrup og en del andre gode Ølentusiaster have besøg af en masse skønne mennesker i den amerikanske Ølhytte med GRATIS øl smagsprøver fra Thisted Bryghus. Der blev uddelt ca. 1500 smagsprøver.

Vi havde den skønne amerikanske ølserie på 3 øl med stor smag, som alle har navne efter amerikanske byer.

Der var en Stream Beer, som hedder Monterey. En god madøl til en god dansk frokost.

Den næste er en american pale ale, som hedder Boston. Den har en skøn behagelig bitterhed, som gør det til en skøn sommerlig hækØL.

Den sidste øl er en american coffee stout, som hedder Seattle. En fantastisk dessertSTOUT. Prøv den med et godt stykke mørkt chokolade".

De skønne stemningsbilleder er taget af Tom og andre tilstedeværende.