Kvinder, ØL, Kunst & Klær 2015

 

Den 14. marts blev der igen i år afholdt kvindeøl-arrangement hos Vinspecialisten Aalborg. 72 kvinder hyggede sig med godt øl, buffet med forskellige slags pølser og pålæg og til sidst en lækker dessertkage.

Det var de fire piger fra 8-banden, som stod bag arrangementet. En af pigerne var desværre forhindret i at deltage på selve dagen. Der var hele dagen en dejlig stemning, hvor de meget forskellige øl, højlydt, blev diskuteret ved bordene, og hvor der var delte meninger, om det var de lyse, mørke eller frugtøl, som skulle have de højeste karakterer.

Kunst og Klær var på besøg med mange spændende ting fra deres butik i Nørregade og ind imellem ølsmagningen var der livlig aktivitet omkring bord og stativer med diverse smykker, tasker, punge, bælter, tørklæder og tøj. I løbet af dagen var der udtrækning af præmier fra Vinspecialisten og Kunst og Klær, hvoraf nogle var sponseret af Kunst og Klær.

Vibeke Holch Henriksen stod for udtrækning af gevinster og derudover sørgede hun også for, med et fantastisk flot indlæg, at reklamere for vores forening Danske Ølentusiaster. En dejlig dag, hvor en del kvinder fik smagt nogle øl, som de ikke kendte i forvejen, og hvor flere af dem drog hjem med et par indkøbte af slagsen, som skulle nydes hjemme.