TOPmøde i Hørmested 2015

 

Topmødet mellem de fem øverste lokalafdelinger i Nordjylland blev en stor succes.

De 5 øverste lokalafdelinger i DØE NORDJYLLAND mødtes ved TOPMØDE hos Erling Christensen Møbler i Hørmested som må have landets bedste øludvalg i en møbelforretning. 65 glade ølentusiaster fra 5 lokalafdelinger blev transporteret i bus til og fra Hørmested og hyggede sig gevaldigt sammen om en ølsmagning med 10 gode øl i 4 timer.

Vi landede på i alt 65 deltagere, 18 fra Skagen og 17 fra Frederikshavn. 6 fra Hjørring, 13 fra Brønderslev og 11 fra Aalborg.

Bustransporten blev gennemført uden de store problemer - selvom nogle stykker i stedet valgte at transportere sig selv og derfor skulle der ringes lidt rundt for at få det logistiske helt på plads.

Vi sad samlet ved 2 store langborde i tæppeafdelingen. Regionsnæstformanden Flemming Starcke- Jensen og Regionsformanden Gert Svanborg Sloth bandt smagningen sammen.

Alle 5 lokalafdelinger fik tid til at fortælle lidt om hvad der sker hos dem. Flemming havde valgt alle øllene. At fortælle lidt om øllene var blevet udliciteret til lokalafdelingerne.

Erling havde sørget for at en fotograf (videographer.dk) var på pletten - se billederne videographer.dk/ale/

Det var en herlig smagning.

Måske fremadrettet en tradition i april måned?

 HØJT NORDJYSK SKUM

Steen Carlsen har skrevet om smagningen på sin blog Tid til en øl.

http://tidtilenoel.blogspot.dk/2015/04/tid-til-en-l-topmde-hornbeer-imperial.html

http://tidtilenoel.blogspot.dk/2015/04/tid-til-en-l-topmde-dulle-teve-hop-devil.html


Læs side 20 og 21 i Sindal Avis. http://www.e-pages.dk/sindalavis/237/