Flæsk ØL og Bold tilbage på Søgaards

For tiende år i træk arrangerede lokalafdeling en aften med hyggeligt samvær omkring øl, mad og bold. Efter afstikkeren til The Wharf i fjor var vi tilbage på Søgaards Bryghus / The Missing Bell Brewpub til en aften med ad libitum Flæsk, ØL & Bold. 23 ølentusiaster hyggede sig gevaldigt sammen fra 19:00 til slutfløjt.

Vi sneg os via en sidste-øjebliks-tilmelding op på 23 tilmeldte...

 

Da det var Steen Knørr som havde konfirmeret aftalen bad Gert ham om også at byde velkommen og udstikke rammerne for aftenens begivenheder - det gjorde han til UG.

Lokalformanden valgte til gengæld at reklamere lidt for januar-smagningen, som kommer til at foregå lige på den anden side af C.W. Obels Plads, på Aalborg Kloster. Det er lykkes at få ølnørden og trappist-autisten Flemming Starcke-Jensen fra Sindal til at lave en smagning af trappist- og klosterøl på Aalborg Kloster lørdag den 21. januar. Den lille velplacerede reklameblok gav 8 tilmeldte, således at vi lynhurtigt nåede op på 22 tilmeldte - flot.

 

Steen fik det arrangeret således at alle haner - bortset fra dem med det dyreste øl, var frie i dagens anledning. Det var sejt gjort, men det handler vel også om at lade ølentusiasterne smage Marios og Toms lækre øl, så vi kan gå og reklamere for det "ude i byen". Det kunne jo resultere i et øget salg hos Søgaards / The Missing Bell Brewpub. Ud over Søgaards sædvanlige portefølje var det muligt at smage deres nye brand - Twoface Brewing samt gæstehane-øllet som var fra Coisbo...

Vi kom til at sidde samlet i området ved baren. Her fik vi nationalretten stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. Dem som sad yderst kom hurtigt til at fungere som ølhentere til dem som sad inderst. Men det var hyggeligt!

 

Fodboldkampen var som altid det mindst vigtige. Folk kommer for at hygge sig sammen og for at få noget godt øl og noget lækkert mad.

Det viste sig da også at koncentrationen omkring storskærmen dalede i aftenens løb. Kampen mellem Club Brugge og FC København blev hurtig uinteressant - mest fordi FCK lynhurtigt kom foran. Det skete så også bare i den anden kamp i gruppen Mellem Porto og Leicester - og så var FCK ude af Champions League...

Der var åbenbart hunbold mellem Danmark og Ungarn denne aften - det blev så vist på skærmen i den anden ende af lokalet.

 

Lidt senere lavede Gert endnu en reklame-blok, denne gang sammen med Birgitte - der blev reklameret på fineste vis for TOPmødet i Hørmested, den 1. april. Både Birgitte og Gert opfordrede til at Aalborg-folkene kommer ind i kampen og tager afsted med bussen til Hørmested. Der er mange gode grunde til at gøre det...

Det blev en herlig aften i godt selskab. Selveste Claus Søgaard kom forbi og delte rundhåndet ud af nogle sjove brie-lignende pakker som indeholdt t-shirts.

 

Mon ikke 2017 også vil byde på en aften med herlig hygge en hverdagsaften i december - med Flæsk, Øl og Bold? Jeg tror det. Der er i hvert fald stadig stor interesse selv om ideen er over 10 år gammel!

 

 HØJT SKUM!