ØLHYTTEN igen en stor succes

 

 

Det var en folkefest i 8 skønne timer, da Danske Ølentusiaster igen bemandede ØLHYTTEN ved byrumsbegivenheden USA Dage på C.W. Obels Plads lige i hjertet af Aalborg. Der var åbent fredag 1/7 & lørdag 2/7. Fredag fra 15-19 og lørdag fra 12-16. Vores ØLHYTTE var uden tvivl torvets bedst besøgte attraktion. 

Til ganen serverede Danske Ølentusiaster i Aalborg - med ØLmanden fra Svenstrup i spidsen - gratis smagsprøver af 7 skønne & lækre amerikansk-inspirerede øl som smager af noget fra de markante bryghuse Thisted Bryghus og Hornbeer. Årets Bryggeri 2015 - Thisted Bryghus - leverede den amerikanske serie: Monterey, Boston og Seattle. Hornbeer - mangeårig vinder af titler Årets danske Ølnyhed og Årets Bryggeri - leverede Tophop, Grisk, Hornbeer Imperial IPA og Hophorn.

Til ører og øjne var der gyngende gospel og sej swing fra scenen - mere amerikansk kan det næsten ikke blive. Fredag 1/7 kunne man opleve Steve Cameron & Gospel Choir og lørdag 2/7 kunne man opleve New Orleans Swing Dogs. 

I boderne på pladsen kunne man møde Udvandrerarkivet, Forsvars- og Garnisonsmuseet, Hærens Logistikcenter, Trænregimentet Forsvarets Militærpoliticenter, Dansk Amerikansk Klub, Det Nørrejydske Drabantkorps, Rebildselskabet og Danske Ølentusiaster.

Vores ØLHYTTE var uden sammenligning den bedst besøgte attraktion. Masser af interesserede stimlede sammen og nød det skønne øl fra Thisted Bryghus & Hornbeer. Eneste minus var vel de der kaffekrus som vi blev nødt til at servere øllet i.

Lørdag 2/7 cirka klokken 14:30 fik ØLHYTTEN besøg af CykØLløbet Tour de Bière 2016, der bestod af 33 ryttere og 3 service-folk. Det var bestemt ikke et almindeligt cykelhold, som kørte i mål på C.W. Obels plads efter 8 dage og cirka 700 kilometers kørsel i Midtjylland, Nordjylland og Norge. Alene gennemsnitsvægten var 0,1 ton pr person. Deres alder var fra først i 30'erne til midt i 70'erne. Alle er kendetegnet ved at være livsnydere såvel oplevelsesmæssigt, kulinarisk som socialt. Ved hvert stop undervejs gjaldede et højtrungende "Højt Skum" gennem landskabet og på besøgssteder fra 25. juni til 2. juli. Det var en helt cykølentusiastisk og fantastisk tur. Det var syvende gang Tour de Bière foregik. Tak til de mange som kom og heppede dem i mål!

Se billeder og videoer på Facebooksiden ØLHYTTEN.