Slaraffenland for øl-interesserede

Danske Ølentusiaster i Aalborgs lokale Øllets Dag-udvalg omdannede lørdag den 3. september Turbinetorvet i Nordkraft til et decideret slaraffenland for øl-interesserede og ølentusiaster i alle aldre. Baggrunden var fejring af Øllets Dag og foreningen Danske Ølentusiasters 18 års fødselsdag.

 

 

 

Ivan Nørgård, Bent Gregersen, Preben Knudsen og Eigil Myrhøj Nielsen, stod bag arrangementet, som bød på mulighed for gratis smagsprøver af næsten 40 forskellige øl. Udstillere ved arrangementet, der foregik samtidigt med Fødevaremarkedet i Nordkraft, var Aalborg Haandbryggerlaug af 2004, Basement Beer bar, Bryggeriet Vestfyen, Bryghuset Vendia, Løkken Bryghus, Nibe Bryghus, Salling Super Aalborg og Thisted Bryghus. Tyve frivillige hjælpere fra lokalafdelingen hjalp til med at udskænke samt at få arrangementet til logistisk at klappe.

 

 

En sværm af glade mennesker i alle aldre gæstede arrangementet i tidsrummet mellem 10 og 15. Det var tydeligt at flere familier havde valgt at hygge sig sammen i kulturkraftværket Nordkraft - og vores gratis arrangement trak nemt folk til. Der blev smagt en masse godt øl, og øl-snakken rungede på Turbinetorvet i det omdannede kraftværk. Hele 15 af gæsterne var så begejstrede at de fluks meldte sig ind i foreningen, som i dagens anledning kørte kampagnepris på indmeldelse.

 

 

 

Mange glade gæster var ekstra heldige og kunne gå hjem med en gevinst. Nogle vandt på sin blotte tilstedeværelse ved at være heldige med at få et mærket smageglas. Andre havde besvaret spørgsmål på arrangementets Facebook-side Ølletsdag.aalborg og kunne derfor hjemføre sponsorgaver fra de deltagende ølaktører. En stolt og lettet udvalgschef, Ivan Nørgård, kunne sidst på dagen se tilbage på et vellykket og velafviklet arrangement, han tror og håber på en gentagelse af succesen på Øllets Dag den første lørdag i september 2017.


Arrangementet bød også på afsløring af modtageren af Den Regionale Ølpris i Nordjylland 2016. Nikolaj Madsen, ejer af kælderbaren Basement Beer Bar, tog glad i mod hæderen og fik et kort øjeblik lov til at holde diplomet, som den efterfølgende lørdag blev officielt overrakt af Regionsformand Gert Svanborg Sloth lørdag ved Basement Beer Bars 2 års fødselsdagsarrangement den 10. september klokken 13:00.

 

 

Vi valgte at bruge Facebook til aktivt at reklamere for arrangementet. Se siden HER - bliv klogere på hvad der foregik og se mange fede billeder...

 

Man kan vel sige at siden ligger lidt underdrejet lige nu. Men der vil komme liv i den, når vi nærmer os Øllets Dag igen.

 

 

Vi byder NATURLIGVIS også i 2017 alle ølinteresserede velkommen til endnu en skøn fejring af Øllets Dag.


Reserver ENDELIG datoen den 2/9. Det lokale Øllets Dag udvalg har længe været i gang med det forberedende arbejde...

 

 

 

Stemningsbilleder

Klik på billederne for at se dem i en større udgave. Er du på Facebook kan du gå ind på vores side derinde og se albummet fra 2016...