Ølhytten på CWO 2017

 

Fire år i træk har vi repræsenteret foreningen og det gode øl på CWO - en herlig plads i hjertet af Aalborg.

I 2017 var vi igen klar på pladsen, da Aalborg City afviklede American Days. Denne gang havde byrumsbegivenheden holdt flyttedag og var rykket en uge frem for ikke at karambolere med DGIs Landsstævne. Der var åbent i ØLHYTTEN fredag 23/6 & lørdag 24/6. Fredag fra 15-18 og lørdag fra 12-16. Vores ØLHYTTE var endnu engang pladsens bedst besøgte attraktion.

I det fantastiske vejr serverede Danske Ølentusiaster i Aalborg - med ØLmanden fra Svenstrup i spidsen - gratis smagsprøver af 8 skønne & lækre øl som smager af noget - denne gang fra Two Face Brewing og Hornbeer. Two Face Brewing leverede Clockwork Orange og Kickstarter. Hornbeer leverede Kong Henrik, Grisk, 1517, Charlie Cool Porter, YTR og Dame Blanche.

 

 

Årets musikalske indslag var One Love Marley band som i høj grad var med til at sprede en positiv stemning. Vores hytte var som vanligt den bedst besøgte attraktion ved denne årlige begivenhed. Gratis øl er noget der kan trække nordjyder til. Vi var vildt heldige med vejret som var fint fredag - men helt vildt fantastisk lørdag. Det havde været svært at skaffe hjælpere - men i slutspurten endte vi faktisk med at have så mange at der nærmest ikke var plads til at bevæge sig inde i hytten...

 

I dagene op til arrangementet var regnen væltet ned - og vi var lidt bekymrede for om det ville fortsætte og det der ellers har været en succes gennem alle årene ville ende i regnsjask og dårlig stemning - men det skete ikke. 

Fredag startede godt nok ikke specielt heldigt. Mens vi gik og stillede an i og udenfor hytten var der truende skyer over os, og en smule dråber nåede også ned til os. Men vi må have tænkt det gode vejr frem - for da vi åbnede, så det slet ikke så skidt ud mere.

Vi lavede et par onetakevideoer til ØLHYTTENs FB-profil og håbede på at følgerne ville finde vej ned forbi pladsen i midtbyen. Men vi fandt ud af at dem der kiggede forbi mest var folk som allerede var inde i byen og som blev lokket til af musikken og det gode vejr.

 

Det blev til 9 samlede hyggelige timer i øllets tjeneste på pladsen i hjertet af Nordjyllands hovedby. Rigtigt mange mennesker kiggede forbi og smagte det lækre lokale øl fra Two Face Brewing og det knapt så lokale øl fra Hornbeer.

Det blev til en hel del ølsnakke. Mange fik også blade og brochurer med sig hjem. Stemningen var god og humøret højt - og folk stillede hellere end gerne op til fotografering. Der blev ikke tegnet nogle medlemskaber - men der blev slået et stort og mærkbart slag for øllet, som der altid gør i Aalborg når vi er udadvendte i øllets tjeneste.

Forhåbentlig giver Aalborg City også i 2018 Danske Ølentusiaster i Aalborg mulighed for at stå og agitere for foreningen og øllet. Mens vi - og I - lader op til endnu en tur i ØLHYTTEN... så kig endelig forbi vores FB-gruppe.

Stemningsbilleder