Med den nye lokalformand til Flæsk, ØL og Bold 11/12 hos Søgaards...

ER I DER, AALBORG?

- En aften med FLÆSK, ØL OG BOLD på Missing Bell Brewpub.

Af Ole Riis Olsen, Lokalformand DØE Aalborg.

 

Klokken var 19.01 en tirsdag i december – og nu, nu, nu, nu skete det. Det var som at høre salig Gunnar i radioen, ham som de fleste ølentusiaster sagtens kan huske. Ja, nu, uden den forsvundne klokke, annoncerede Steen Knørr bistået af Søgaard hamselv, at banen var givet fri til knap 4 timer med fri adgang til alle fadølshaner, stegt flæsk, persillesovs, kartofler og rødbeder plus champions fodbold kørende for og bag.

 

Fri er så meget sagt. Vi havde forlods betalt kr. 275,00 for alle herlighederne, men man skulle have spist og drukket meget hjemmefra for, at det ikke var en fin deal. Rigeligt med mad og hele øltavlen plus den 3-retters juleøltavle til fri afprøvning.

 

15 var vi, ud af ca. 25 gange så mange lokalmedlemmer. ER I DER, AALBORG?, som flere bands råber fra scenen om sommeren i Skovdalen. Jaa, bliver der så råbt tilbage. De prøver igen: ER I DER, AALBORG? JAAAAAAAA, bliver der nu råbt tilbage. Havde vi spurgt om det samme den aften på Missing Bell, havde svaret utvivlsomt været JAAHH, fra nogle ganske få………vi fra den omliggende provins havde nok ikke følt os truffet. Men anyway. Tak til alle de passive medlemmer for, at vi kunne have en herlig aften. I må også gerne være med, til den aften og alle de andre, hvor entusiaster fortæller om nogle øl, de godt kan lide og giver jer mulighed for at smage, hvorfor. Det er jo det, det hele handler om. Øllet og alle dets former…..og hyggen og snakken og historierne, røver- eller ej.

 

Og øllet?......denne aften var Søgaards Årets Bryghus. De andre fra kanten af Sverige skal stå tidligt op og have vendt amagerstangen nogle gange, før de kan tackle Clockwork Orange Wit og Schwarzwälder Kirsch Stout, for ikke at tale om…………

 

Og fodbold? Ikke alle var specielt interesserede i det. Det var som underlægningsmusik og hverken Messi eller Eriksen vandt. Det gjorde flæsket, persillesovsen og ØLLET. Næste gang må vi vælge en kamp med forlænget spilletid og straffespark, så dommeren kan vente lidt længere med at fløjte af for ØLLET.