Øllets Dag i Nordkraft 2018 var forrygende

Øllets Dag i Aalborg blev lige nøjagtigt dét som vi håbede på, nemlig en skøn fejring af øllet. Der var i den grad opbakning fra folket som blev ved med at strømme til - hele dagen, og de indkøbte glas blev faktisk udsolgt, så man må sige at vi levede op til foreningens slaglinje "Godt øl til danskerne". Over 2500 gæster regner vi med det blev til i år og det var heldigt at vi var i både Kedelhallen og på Turbinetorvet - ellers var pladsen blevet for trang.

Øllets Dag begivenheden i Aalborg blev brugt som platform for uddeling af Den Regionale Ølpris 2018 i Nordjylland som gik til Wildebeest Gastropub for deres brændende passion og for deres evne til at skabe en god kulinarisk oplevelse hvor øl og mad spiller rigtigt godt sammen. TV2 nord var lige forbi og lavede et indslag - herligt.

Det var helt vildt så mange mennesker der valgte at bruge deres lørdag på at deltage i Øllets Dag i Nordkraft. Der var udstillere fra hele landet og det så ud til at de alle sammen havde vældigt travlt. Tilbagemeldingen fra både udstillere og gæster har været rigtigt god, så mon ikke der bliver afviklet Øllets Dag i Nordkraft igen i 2019?

Nibe bryghus og Danske Ølentusiaster i Aalborg havde i anledning af foreningens jubilæum valgt at lave en jubilæumsøl sammen det blev til den meget velsmagende Port au Gin som rigtigt mange gæster var helt vilde med - og der var flere som benyttede sig af muligheden for at købe noget lækkert øl med sig hjem, og det var udstillerne på ingen måde kede af. I det hele taget var stemningen ved begivenheden varm og positiv - og det var skønt.

Op til eventet havde verdens bedste lokale Øllets Dag udvalg lavet et koloenormt flot stykke forarbejde. Det de har lavet er i særklasse! Der var lavet en fin standplan og hver enkelt udstiller blev præsenteret på vor Øllets Dag FB-side. 

 

Efter eventet er alle billederne som Gert og Palle tog lagt i album på vor Øllets Dag FB-side

- find Gerts HER og Palles HER

 

 

https://www.facebook.com/pg/olletsdag.aalborg/photos/?tab=album&album_id=1990848187639647

 

 

Du kunne møde:

Aalborg Beerwalk / VisitAalborg

Aalborg Håndbryggerlaug af 2004

Basement Beer Bar

Bad Seed Brewing

Bryggeriet Vestfyen med Willemoes og Bryggeriet Frejdahl

Bøgedal Bryghus

Bøgeskov Bryg

Carlsberg Danmark

Ebeltoft Gårdbryggeri

El Mariachi

Frederikshavn Bryghus

Fur Bryghus

HJORT BEER

London Pub Aalborg

Midtfyns Bryghus

Nibe Bryghus A/S

Nordic Brew Festival

One Pint A/S - Beer with passion

Struer Håndbryg

Søgaards Bryghus

TastyLAND.dk

Thisted Bryghus

Wildebeest Gastropub