TOPmøde 2018


 

 

 

2018-udgaven af regionalt TOPmøde var en stor succes. Det var fjerde år i træk det var lykkedes at lave en aftale med Erling Christensen Møbler i Hørmested om at afvikle et arrangement for de 5 øverste lokalafdelinger i landet.

Konceptet har ikke ændret sig siden starten. Det består stadig af bustransport ud-og-hjem, snacks på bordene, smagning af gode og spændende øl, herligt samvær med ligesindede, præsentation af alle de 5 øverste lokalafdelinger i vor region og naturligvis af alle øllene, et lækkert måltid mad, mulighed for køb med hele 25% rabat på hele livsstilsforretningen. 

Denne gang var der flere ting som gik galt, men det lykkedes at rette op det - til alles tilfredshed...

Det viste sig at en af ECMHs leverandører havde svigtet og der var derfor ikke nok øl til smagningen af hele 4 af de øl vi skulle smage. Det klarede Flemming Starcke i samarbejde med ECMH ved at vi smagte5 centiliter af det planlagte øl og dernæst få 10 centiliter af en øl der lignede stilmæssigt. Det betød at vi i stedet for at smage 10 øl fik lejlighed til at smage hele 14 øl - det var der sjovt nok ingen der klagede over...

Flemming, der aftenen forinden var hjem kommet fra ferie i Japan, havde som tidligere udvalgt alle øllene - også de 4 substitutter, som kom på bordet, fordi der ikke var øl nok grundet den omtalte fejlleverance. Da han jo var den eneste tilstede som kendte til de nye øl var det også ham der præsenterede...

Der kom slet ingen fra Lokalafdeling Brønderslev i år, det gjorde så at regionsredaktøren måtte præsentere lokalafdelingen og deres to øl. Til gengæld var der som noget helt nyt og spændende gæster med bopæl i Thisted og Varde - herligt at de var blevet fristet til at undersøge hvad vores projekt går ud på og tage turen helt herop.  

Ligesom i fjor foregik tilmeldingen via ECMHs webshop. Den kom en lille smule sent i gang, men datoen var jo blevet afsløret allerede under seneste TOPmøde. Hvorfor der så kom cirka 20 mindre i forhold til i fjor har vi intet svar på.

Det var helt sikkert en god idé på forhånd at afsløre hvilke øl der skulle smages. Flere udtrykte at det var øllene der trak dem til.

Stemningen var god og humøret var højt. Nogle lokalafdelinger havde klynget sig sammen - mens andre blandede sig mere og fik dermed en god snak med folk fra andre lokalafdelinger.

Det er stadig helt tydeligt at det er en rigtig god idé med det TOPmøde.

 

 

 

 

Trods rodet med at vi skulle smage en masse nye øl blev smagningen afviklet roligt og i god ro og orden. Det virkede på en finurlig sjov måde som om at alle var vant til og tilpasse med konceptet...

 

De udvalgte øl var:

 

1) Little Valley: Tod's Blonde - Golden Ale/Blond Ale 5%

præsenteret af Frederikshavn

 

1A) Het kapittel: Blonde - Belgian Ale 6,5%

præsenteret af Flemming

 

2) To Øl: Rødgrød Med Fløde - Fruit IPA 6%

præsenteret af Aalborg

 

2A) ?, Berliner Weisse (fra et bryggeri jeg ikke husker)

præsenteret af Flemming

 

3) Skagen Bryghus: Lars Kruse - Specialty Grain 5,3% (rugøl)

præsenteret af Skagen

 

4) To Øl: Let Mælk - Milk Stout 4,1%

præsenteret af Aalborg

 

4A) To Øl: By udder means - Sweet Stout 7%

præsenteret af Flemming

 

5) Omnipollo: Esperanto - Saison 6%

præsenteret af Brønderslev

 

6) Syndikatet: Psykopaten - IPA 6%

præsenteret af Hjørring

 

7) To Øl: Garden of Eden - Fruit India Pale Ale 6,4%

præsenteret af Brønderslev

 

8) Het Anker:  Gouden Carolus Tripel - Abbey Tripel Bier 9%

præsenteret af Skagen

 

9) Brasserie de la Senne: Winter Mess - Strong Ale 8,5%

præsenteret af Frederikshavn

 

10) Schorschbrau: Schorschweizen - Weizenbock 13%

præsenteret af Hjørring

 

11) Brouwerij The Musketeers: Troubadour Imperial Stout - Imperial Stout 9%

præsenteret af Flemming

 

 

 

 

Stemningen var høj - og der blev udbrudt stor jubel og råbt HØJT SKUM, da Birthe erklærede at ECHM er klar til at gentage succesen den 6/4 2019.

 

Se flere billeder via LINKET...

 

 

SKAL DU MED TIL TOPMØDE i 2019?

Sæt X i din kalender

LØRDAG 6/4...