Standbemanding på AHKs ølmesse 2018

Endnu engang fik vi muligheden for at få en stand og præsentere vores forening på Aalborg Håndbold Klubs ØLmesse. Også i år havde vi en god aftale med One Pint om at de forsynede os med gode stilartseksempler - og igen lykkedes det os at samle et rigtigt godt hold... Der var brug for alle for ølmessen var også denne gang særdeles godt besøgt!

 

 

 

Der var helt sort af mennesker i Idrætshallen på Østre Alle lørdag den 10/2, hvor Håndboldklubben AHK igennem 5 år har afviklet ØLmesse.

 

Stemningen var god og der var rigtigt mange mennesker som var voldsomt interesserede i at melde sig ind, og der var en del der udfyldte kort...

 

Hele 10 udadvendte medlemmer af Danske Ølentusiaster i Aalborg bemandede stande.

 

Anne Lise, Gert, Preben og Dorte passede egen stand, hvor vi ved hjælp af 9 stilartseksempler fra One Pint i Mariager fik god kontakt til gæsterne og fik hvervet en del nye medlemmer.

 

Steen og Anne bemandede stand for Indslev/Ugly Duck.

 

Tommy og Niels stod på Jacobsen-standen.

 

Palle og Torben hjalp Thomas og Sebastian på One Pints stand.

 

Det blev til rigtigt mange ophældninger og skønne ølsnakke og alt i alt var det en herlig dag i øllets tegn - vi skal da helt sikkert være med næste år også.

 

En hel del var interesserede i at melde sig ind i foreningen.

 

Tusinde tak til de glade hjælpere og på gensyn næste år til de mange ølglade mennesker som vi var i kontakt med.

 

Vi skal da i den grad være med næste år - og ser meget gerne nødvendig udadvendt hjælp fra herlige ølentusiaster fra vort bagland...