Øllets Dag i Nordkraft 2019 var tæt på at drukne i sin egen succes

Øllets Dag i Aalborg er i den grad slået fast som en vigtig ølbegivenhed blandt de ølbegejstrede i Aalborg. Det blev dette års fejring et tydeligt bevis på. Folk strømmede til og der var kø ved indgangen længe før vi åbnede. Det var helt vildt - der var mødt så mange mennesker frem at de blev blev nødt til at skiftes til at befinde sig inde i Kedelhallen og så ellers trække udenfor. Udvalget bag havde sørget for godt vejr - og verdens bedste norske tyrolerorkester Ompa Light spillede skøn musik udenfor. Der blev solgt 1600 glas og pladsen i Kedelhallen var som nævnt ind i mellem noget trang.

Pressedækningen var helt i top - både Mig og Aalborg, Aalborg:NU og Nordjyske havde lavet god foromtale og TV2 nord og Nordjyske var begge forbi på selve dagen.

De 5 i udvalget er superbegejstrede. Vi er superglade for at ølaktørerne stillede op og for de mange hjælperes uvurderlige hjælp samt selvfølgelig for gæsternes begejstring.

Der er rigeligt at evaluere på udtalte den stolte udvalgsformand, Ivan Nørgård lige efter arrangementet.

Se mere om Øllets Dag 2019 på vor FB-side om begivenheden.

https://www.facebook.com/olletsdag.aalborg/

Efter sådan en succes skal der naturligvis evalueres og det arbejde er udvalget bag i fuld gang med. Det første interne evalueringsmøde blev afviklet 25/9. Her var der enighed om at det er på tide at det bliver taget op til revision hvilke ændringer der skal foretages. Et-eller-andet skal der i hvert fald ske. Udvalget kontakter i nær fremtid alle ølaktører som var med i år...

Der er rigtigt mange ting at tage stilling til.

Er vi vokset ud af nordkrafts rammer, så vi er nødt til at begynde at lede efter et andet sted (med meget mere plads til det stigende antal gæster) at afvikle begivenheden?

Skal vi flytte datoen for begivenheden, så flere ølaktører kan være på plads og give vores gæster den rette info om øllet - og vore medlemmer får mulighed for at deltage i de Øllets Dag-arrangementer der foregår over hele landet?

Skal vi sætte prisen for arrangementet op? Skal vi eventuelt omdefinere, så det bliver en polet-festival - sådan som det foregår mange andre steder i landet?

Der er et væld af spørgsmål som presser sig på - og vi er i fuld gang med at kigge på det sammen med alle relevante samarbejdspartnere...