Spændende tysk ølsmagning 21. oktober

Smagningen er en gennemgang af de forskellige tyske stilarter, såsom Kölsch, Gose, Pilsner, Altbier, Berliner Weisse, Schwarzbier og Bock. Udover de traditionelle mest kendte stilarter vil der også blive repræsentanter for Tysk Porter og IPA. 

 

Her er de øl vi skal smage, i tilfældig rækkefølge.

  • Bayerischer Bahnhof - Original Leipziger Gose 4,5%
  • Reissdorf - Kölsch 4,8%
  • Uerige - Altbier 4,7%
  • Weldebrau Braumanufaktur - Bourbon Barrel Bock 6,6%
  • Buddelship - Great Escape IPA 6,5%
  • Bang og Harbo - Dark Vader (Schwarzbier Dansk) 4,8%
  • Landgang Brauerei - Dunkle Macht (Porter) 6,6%
  • Sudden Death - Pils Brosnan (Pils) 4,8%
  • Schneeeule - Hot Irmi (Berliner Weisse) 3,5%

 

 

Årsmøde 5. oktober på Hantwerk

Årsmødet er veloverstået og på trods af coronasituationen havde 42 medlemmer besluttet sig for at deltage.  

Årsmødet  blev indledt med en velskænket Kælderkold fra Humleland. Efter at brygmester Michael Alhof havde sagt et par ord om øllen, gik vi i gang med dagsordenen.

Oluf Brix Hiltmar blev valgt som ordstyrer og han gav ordet til formanden for aflæggelse af årsberetning.

I sin beretning kom formanden ind på hvordan coronasituationen har påvirket os, bl.a. med mange aflysninger og indskrænkninger. Formanden takkede næstformand Morten Skov Nielsen for at træde til, da formanden af helbredsgrunde trak stikket i begyndelsen af året. Ligeledes takkende formanden Aktivitetsgruppen for at have planlagt så mange fantastiske smagninger. I kan være forvissede om at de aflyste smagninger blot er udskudt. Og til sidst takkede han Hantwerk, Humleland og især Lene og Michael for at huse årsmødet og for at sikre at coronaforskrifterne blev overoldt. Til sidst rundende formanden det åbne brev der var sendt til Landsbestyrelsen og straks derefter sendt til medlemmerne som et nyhedsbrev. Formandens beretning blev godkendt uden bemærkninger fra forsamlingen.

Meinhardt Jacobsen blev genvalgt til formand uden modkandidat. Ligeså blev John Aabille genvalgt som kasserer uden modkandidat. Morten Skov Nielsen havde inden årsmødet meddelt at han ikke stillede op igen som næstformand. Adspurgt var Robert Salomon villig til at stille op til næstformandsposten. Han blev også valgt uden modkandidat. Vi ønsker Robert tillykke med valget og hilser ham velkommen i bestyrelsen. 

Eneste ændring i Aktivitetsgruppen er at Robert går fra Aktivitetsgruppen til bestyrelsen og Morten går fra bestyrelsen til Aktivitetsgruppen.

Der blev fra salen gjort opmærksom på at der er tradition for at årsmødet peger på Årets Bryggeri. Efter lidt debat konkluderede formanden at foreningen vil pege på Det Lille Bryggeri. Vi vil til næste år sørge for at dette punkt er med i dagsordenen.

Landsformand Klaus Rehkopff deltog i årsmødet, men på grund af coronaen havde han ikke mulighed for at gå rundt og hilse på deltagerne, men han fik sig en god snak med dem han delte bord med. 

 

 

Andre vigtige datoer:

Aflysning 

Vi kommer dog desværre også til at aflyse en smagning i oktober. Den 29. oktober skulle der have været en Håndbrygget vs Købeøl. Det er vi som sagt nødt til at aflyse.

 

Husk disse andre vigtige datoer:

11. november – Tid Til Øl, afholdes på Mundhæld

18. november – Foredrag v. Torben Matthews

16. december - Julefrokost

Spændende tysk ølsmagning 

Onsdag 21. oktober, kl. 19:35

Fælleshuset Søfryd, Tornhøjvej 68, 8260 Viby J

Pris 129 kr.

Tilmelding og betaling:
Mobilepay: 25247715 (John Aabille)
Bank: 3656 3656946768
Angiv medlemsnummer + navn.