Nyhedsbrev fra Lokalafdeling Århus C. December 2013

Læs om:

  • Udsolgt - Julefrokost hos Aarhus Bryghus
  • Julefrokost afterparty hos Heidis Bier Bar
  • Sidste medlemsmøde hos Humleland
  • Giv et DØE medlemsskab i julegave
  • Nu får du 10 % i rabat hos fairbar alle ugens dage
  • Månedens temaøl hos fairbar - Belgisk/hollandsk julebryg

UDSOLGT - Julefrokost hos Aarhus Bryghus

Så er det igen tid til den største juletradition af dem alle. Dagen hvor Ølentusiaster fra hele Århus og omegn mødes til en masse øl julehygge.

Igen i år byder brygmester Niels Buchwald i samarbejde med DØE Århus C og DØE Århus Syd alle jer ølentusiaster hjertelig velkommen i hans hyggelige bryggeri til årets julefrokost.

Arrangementet finder sted onsdag d. 18. december kl. 18.00 og slutter ca. kl. 23.00

Smagningen foregår sådan, at alle personer skal medbringe to juleøl (eller øl der passer her til den kolde tid). Vi vil så opstille nogle borde hvor de mange forskellige øl, hvorefter man så kan smage på dem alle.

Niels vil stå for en juleanretning med sild osv. som vil blive ledsaget af noget godt øl fra Aarhus Bryghus´s egne haner.

Der vil i år også blive serveret lækker flæskesteg fra Webergril

Ud over en masse øl, vil der være den eftertragtede juleøls konkurrence med mange dejlige præmier.

Da der kun er 60 pladser til julefrokosten, som plejer at blive udsolgt hurtigt, har vi besluttet at dette arrangement kun er for medlemmer. 

Tilmelding til denne aften kan sker, ved at indbetale 135 kr. på nedenstående konto senest den 11. december.
 
Reg nr. 8123 - Konto nr. 0006874061
MobilePay: 60 75 12 81
 
Husk navn og medlemsnummer.

Arrangementet er som det plejer, baseret på hjælp til selvhjælp så vi med fælles hjælp kan få en rigtig hyggelig aften.

Vi ses hos Aarhus Bryghus, Gunnar Clausensvej 26, 8260 Viby J

 

Julefrokost Afterparty hos Heidis Bier Bar

Skummet var lavt men humøret højt til sidste års afterparty

Det er en tradition, at vi er en flok ølentusiaster, som slutter julefrokosten inde i byen med nogle gode øl. Heidi's Bier Bar i Klostergade holder åbent om onsdagen med halv pris på alle øl hele natten.

Så igen år er der afterparty hos Heidis Bier Bar, hvor man f.eks. kan nyde Chimay i alle tre farver eller en Midtfyns Bryghus Imperial Stout 0,5 l. til blot 27,50 kr.

Du kan se hele Heidi's Bier Bars Ølkort her: http://aarhus.heidisbierbar.dk/barkort/ 
Der er meget skrammel. Men der er heldigvis også en del gode sager til os ølentusiaster.

 

Sidste medlemsmøde hos....

Humleland har skrevet følgende på deres FB-side:
Ølentusiasterne i Århus var på besøg i HumleLand i aftes. Tak for jeres altid gode humør, nysgerrighed og nørdede snakke. Humlelænderne ;-)

 

Vi siger selv tak og tak for en rigtigt god aften.

 

Giv et DØE medlemsskab i julegave

Et medlemskab af Danske Ølentusiaster er en rigtig god gave at give, idet gaven pakker sig selv ud et helt år frem i form af foreningens magasin Ølentusiasten, vores Ølfestival, spændende ølsmagninger m.m.m.

DØE  udsteder et flot gavekort, og sender det til dig sammen med et smageglas, bogen Det danske Ølsprog, en Festivalguide, en værtshusguide samt et velkomstbrev, hvor vi fortæller, hvem gaven er fra.

Du kan så overrække gaven ved rette lejlighed. Der er plads til en personlig hilsen på gavekortet. Gavekort bestilles og betales via siderne 'Gavekort én person' og 'Gavekort Husstand'.

Et personligt medlemskab (gavekort en person) af Danske Ølentusiaster i et år koster 375 kr.

To personer på samme adresse kan melde sig samlet ind som husstandsmedlemmer. Et husstandsmedlemsskab (gavekort husstand) af Danske Ølentusiaster koster 525 kr. om året.

Læs mere om indmeldelse i foreningen: http://www.ale.dk/index.php?id=1019

Nu får du 10 % i rabat hos fairbar alle ugens dage

Vi har fået en dejlig julehilsen fra fairbar....

Kære ølentusiaster.

Vi vil fra fairbars side gerne takke jer for den støtte, I har givet fairbar gennem tiden. Derfor udvider vi nu rabatten til jer til at gælde alle ugens dage i stedet for blot torsdage. Fra nu af kan I få 10% i rabat på alle ølprodukter (fadøl, flaskeøl og fairbajere) på alle ugens dage. Husk at vise jeres medlemskort fra Danske Ølentusiaster, for mange af bartenderne er nye og kender jer ikke i endnu. ...

Og så lige en lille reklame:

Vi har fået nye fairbajerflasker med et fint, rødt juletema. Fairbajeren er en 1-liters-flaske med patentprop. En flaske med valgfrit fadøl fra fairbar koster mellem 140 og 180 kr., alt afhængigt af øllet. En tom flaske kan man få til 100 kr. Når fairbajeren er tømt, er man naturligvis velkommen til at tage den med ind på fairbar og få den fyldt op med noget ny, godt øl. En genopfyldning koster mellem 60 og 100 kr. I kan naturligvis trække 10% fra disse beløb.

Skål og glædelig jul fra fairbar

Mvh. Emil Hedevang, formand for øludvalget på fairbar

 

Månedens temaøl hos fairbar - Belgisk/hollandsk julebryg

Dubuisson: Bush de Noël. 33cl. / 12% / 45kr. Sød og legendarisk juleøl fra det Sydvestlige Belgien. Lidt utraditionelt for juleøl er Bush de Noël tørhumlet, hvilket giver lidt kant til de søde sager. Træk cyklen hjem!

Emelisse: Winterbier. 33cl. / 9% / 60kr. Emelisse er et af de fremadstormende bryggerier fra Holland, der ellers står lidt i skyggen af naboen Belgien. Winterbier fra Emelisse lægger sig stilartsmæssigt mellem Quadrupel og Barley Wine. Varmende og lækker.

Brasserie d’Achouffe: N’Ice Chouffe. 75cl. / 10% / 104kr. Mørkebrun, frugtig, let humlet, god kulsyre og drillenisser! 98 point på Ratebeer!

Brasserie Val-Dieu: Noël. 33cl. / 7% / 44kr. Brygget af munkene på klosteret Val-Dieu efter en flere hundrede år gammel opskrift. Man ser ikke så tit øllene fra Val-Dieu i Danmark, men nu har du chancen! Rigtig julekrydret med noter af marcipan. Flot hvidt skum og ja…de kan bare det der de munke. Brygge!

Brouwerij de Koninck: Winterkoninck. 33cl. / 6,5% / 38kr. Så skal vi en tur til Antwerpen. Verdens centrum for diamanthandel og kendt for den store gotiske kirke i midten af denne middelalderby. Brouwerij de Koninck er det lokale bryggeri og bliver stort set serveret på alle barer i Antwerpen. Også deres sæsonøl Winterkoninck er populær. Rødbrun med hvidt skum. Frugtig og med humlebid!

Også på hylden:

Moyland’s – Irish Red Style. 65cl. / 6,5% / 77kr.
Moyland’s – Kilt Lifter Scotch Ale. 65cl. / 8% / 86kr.
Moyland’s – Imperial Stout. 65cl. / 10% / 97kr.
Moyland’s – Double IPA. 65cl. / 8,5% / 116kr.
Moyland’s – Barley Wine. 65cl. / 10% / 96kr.

 

Glædelig jul og godt nytår til alle ølentusiaster

Søren Bruun Rolander
Lokalformand - DØE Århus C

Find os på facebook. Søg på: Danske Ølentusiaster i Århus