Nyhedsbrev fra Lokalafdeling Århus C. Juli 2015

Læs om:

  • Ølrejsen til Humleland
  • Sidste medlemsmøde med Anders Kissmeyer
  • Spændene bær øl hos DØE Århus Syd
  • Omnipollo beer showcase hos Fermentoren
  • Udvidet fredagsbar hos Aarhus Bryghus

Ølrejsen til Humleland

Vi har besøgt Humleland to gange med stor succes. Så nu tager vi på endnu en spændene rejse til det lille land, som har oplevet megen storhed siden vores sidste besøg. Vi har fået en hilsen fra Lene og Michael.

Humlelænderne glæder sig endnu en gang til at byde velkommen til ølentusiasterne i Århus og vi glæder os specielt til at give den store rundvisning i vores lille bryghus hvor der sidste år flyttede et helt nyt bryganlæg ind. Vi har fået en hilsen fra Lene og Michael:

Vi har siden august sidste år brygget en hel masse dejlige øl, de fleste af dem er for længst udsolgt, men mon ikke vi finder lidt fra gemmeren til den 9. Juli? Der er måske noget fadlagret? Noget gammelt og støvet?

Men helt sikkert nogle af det nye og friske som de fleste nok ikke har nået at smage - Villa Vovse & Volvo, Jeg Føler mig, LagerMandens, Lillesøster og Byens Bitreste Mand. Måske er der noget spændende på gærtankene? Strong Ale? Rød IPA? - en ting er sikkert - der er Promillaen på tank2, den er meget stærk & humlet & tørhumlet - så frisk bælleøl på 10 % direkte fra tanken.

Vi glæder os til at åbne grænserne til Humleland den 9. Juli.

Humlede hilsner Humlelænderne

 

OBS - Der er tilmelding til arrangementet....

da der kun er plads til 30 ølentusiaster. Der er så dømt hygge. Der er nemlig sat telt op i haven, hvor vi skal nyde spændene øl.

Du tilmelder dig ved at betale 150 kr. på konto: 2251 6280394333 eller MobilePay: 26 71 71 00. Oplys navn og medlemsnummer. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 6. juli.

 

Hvor og hvornår

Arrangementet finder sted torsdag d. 09 juli kl. 19 på adressen Besservej 11 A, 8240 Risskov.

 

Webshop

Inden vores besøg kunne det måske være meget interessant lige at tjekke Humlelands webshop. Tjek:  http://www.humleshop.dk/

 

Sidste medlemsmøde med Anders Kissmeyer

55 ølentusiaster havde i selskab med Anders Kissmeyer en meget spændene aften, hvor Kissmeyer fortalte mange spændene historier fra sit virke som brygmester og om ideerne bag Ny Nordisk Øl.

 

Spændene bær øl hos DØE Århus Syd

Onsdag den 15. juli går det igen løs i Danmarks hyggeligste lokalafdeling.

Medlemsmødet er også denne gang i "vores" fælleshus Søfryd i Stautrup på Tornhøjvej 86, 8260 Viby J, og vi vil igen præsenterer jer for en fantastisk spændende samling øl. 

Denne gang under sommertemaet bær øl.

Vi for helt sikkert en dejlige sommeraften i fælleshuset hvor vi skal smage ca. 9 spændende øl, hvor der i alle er brugt bær. Vi har knoklet for at finde de mest spændende øl til at behage jeres smagsløg og finde så mange forskellige bær på flest mulige øltyper.

Det er stadig en hemmelighed hvilke øl vi skal igennem, men glæd jer der er alt fra det røde, søde, sure og til det kraftige sorte øl.

Prisen for denne smagning er ikke helt udregnet endnu, men prisen bliver max 100 kr.

Som altid trækker vi lod om lidt præmier og der vil være lidt snacks at gumle på. 

 Smagningen starter kl. 19.30 og forventes afsluttet ca. 22.30.

 Tag gerne en flaske nyde øl med til før eller efter smagningen, da der ikke er salg på stedet.

Dette arrangement kræver ingen tilmelding på forhånd så bare mød op.

Håber virkelig at se jer alle til en helt sikker hyggelig øl aften.

Højt skum fra Poul-Erik



Omnipollo beer showcase hos Fermentoren


Fermentoren skriver på facebook:

Det lykkedes! Lørdag d. 11 juli fra kl. 17 gæstes vores haner af det skøre og vilde øl fra svenske Omnipollo. Bryggeriet er et ungt kontraktbryggeri men allerede anerkendt i det meste af øl-verdenen.

De har taget øl-nørderne med storm pga. deres smagfulde øl med masser af skøre tilsætninger og flotte flotte label-art. Vi kommer til at sætte 8 fade på så der vil være rig mulighed for at bevæge sig rundt i Omnipollo's magiske univers.

Jov jov. Sommeren skal nok blive sjov på fermentoren.

 

Udvidet fredagsbar hos Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus skriver på facebook:

For 3. år i træk holder vi vores udvidet ferie-fredagsbar d. 10. juli fra 14-20. Vi starter op i grillen og satser på godt vejr. Der vil være go’ musik og forskellige slags øl på hanerne – bl.a Skanderborg festival Bøgeøl 2015

Det er muligt at betale med dankort og kontanter. Vi regner med at grille øl marineret mørbrad m. tilbehør. Kuvertprisen bliver 50-60 kr. Derudover koster fadøl 25,- kr pr. stk og 5 for 100,- kr.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag/aften, og nyd sommerferien med en kold fredags fadøl.

 

...og rigtig god sommer til alle ølentusiaster.

Søren Bruun Rolander
Lokalformand - DØE Århus C

 

Kissmeyer smagningen

Billederne er taget af Poul-Erik. Klik på dem for stor størrelse.