Ratebeer 95+ - Alt udsolgt

Årets første smagning 22/1 skal naturligvis starte med stil og vi har derfor fastlagt temaet til: "RateBeer 95+".

Vi har kigget længe og tørstigt på RateBeer.com's mange forskellige Top50-lister og udvalgt spændende, klassiske og prisvindende øl og så ellers gået på indkøbsjagt.

Vi har skaffet 9 øl inden for 9 forskellige øltyper, så der skulle gerne være noget for en hver smag. Alle øllene har det tilfælles, at de har over 95 point på RateBeer - flere naturligvis 100 af 100 mulige. Der er altså tale om øl, der for deres respektive typer ligger helt i top i verden – for dem der går op i den slags – og det gør vi engang imellem.

Typemæssigt starter vi med en saison efterfulgt af geuze, brown ale, IPA, doppelbock, tripel, english strong ale, quadrupel for at slutte af med en imperial stout.

Geografisk kommer vi også godt rundt. Vi skal blandt andet smage en White Oak Jai Alai IPA fra Cigar City i den friske ende, og i den tungere ende: Prairie Bomb! fra Prairie Artisan Ales. Vi glæder os til at dele disse og de syv andre toplækre øl med dig.

En af øllene bliver en blindsmagning og der vil være præmier til de første 5 der måtte gætte den. Hvis der er flere end 5 vindere, trækker vi lod imellem dem.

 

 

Ratebeer 95+ - Alt udsolgt

Sted: Cafe Albert, Møllevangs Allé 151, 8210 Aarhus V
Tid: 22-1-2019 kl. 19.00 - 22.00

 

 

Aarhus Syd

Ølsmagning 16-1-2019:

Nytårskur

Klik her