Arrangementskomitéen

Efter at den oprindelige arrangementskomité blev til afdelingens bestyrelse, var der tvivl om hvorvidt komitéen var afgået ved døden.

Det er naturligvis en sandhed med modifikationer, i det der altid vil bestå en arrangementskomité – eller mere præcist flere. Dette skyldes, at alle større arrangementer, der falder uden for de normale medlemsmøder, vil have en kerne af medlemmer der står for arrangementet; altså en arrangementskomite.

Denne komité vil skifte fra arrangement til arrangement. På siden med arrangementer vil du til enhver tid kunne læse om de arrangementer der er på bedding, samt se de medlemmer der er i den pågældende arrangementskomité til det pågældende arrangement. Dermed kan du også se hvem du skal henvende dig til, hvis du har spørgsmål, kommenterer eller forslag til arrangementet.

En arrangementskomité kan bestå af et ubegrænset antal medlemmer.

Der er kun et med, nemlig at hvis det er større arrangementer, vil minimum et bestyrelsesmedlem være involveret i arrangementet. Denne vil tillige virke som reference mellem arrangementskomitéen og den øvrige bestyrelse.

Økonomisk er det gældende, at en arrangenemtskomité altid har økonomisk ansvar over for økonomiansvarlig Flemming Schwartz.

Husk, der er altid plads til en hånd mere i arrangementskomitéerne.

Højt skum

Uno Friis Gall

Vi arbejder bl.a. med: