Nyhedsbrev 11-2005

     

  • Amager Mesterskabsfinale 2005
  • Amerikansk ølsmagning
  • Tilmelding
  • Ferieøl 2005
  • Håndbrygget Juleøl

Amager Mesterskabsfinale 2005

Velkommen til dette korte nyhedsbrev fra Lokalafdeling Amager, der i bund og grund blot handler om næste medlemsmøde, der samtidig er årets sidste:

Onsdag den 30. november kl. 18.30 på Kareten

Amager Mesterskabsfinalen 2005

Som de fremmødte ved sidste medlemsmøde vil erindre, så er det nu på de tider, at vi skal have afgjort Amager Mesterskabet i ølgenkendelse 2005. For nu at sige det mildt, så har vi spænding for alle spareskillingerne. Hele fem medlemmer kan løbe med den ærefulde titel, så der vil være knald på liggehønen, når vi åbner for denne gyser.

Orla Jacobsen, Jacob Storm, Johnny Hansen, Morten Lundsbak og Jens Bjørn vil sidde ved finalebordet, og der vil blive gættet på livet løs. Hvem der vinder vil tiden vise. Men ét er sikkert, og det er, at der er utallige kombinationsmuligheder for, hvem der skal smykke sig med hæderen. Læs meget mere på hvor hjemmeside:

http://www.ale.dk/index.php?id=am

NB: For at ingen skal føle sig forfordelt, så offentliggør vi allerede her, at der på aftenen vil være syv points at spille om: de fire almindelige point, et bonuspoint for fuldt hus, samt to i den sorte hest der helt sikkert vil være på aftenen.

Amerikansk ølsmagning

Når mesterskabet er afgjort, og når vinderen er hyldet, er det tid til at smage noget godt øl.

Aftenen står i amerikansk tegn (nej, ikke dollar-tegnet), og værter er Robert og Ib, der vil fortælle os om øllet fra over there. Mange af os er jo allerede skrækslagne med tanken om Budweiser og Millers Lite, men d’herrer Jørgensen og Larsen har noget væsentligt bedre i ærmet.

Vi tillader os at citere Ib fra en hyggelig aften i Karetens slyngelstue: ”Budweiser, det er sgu så kønsløst at man kommer til at ligne en abort i ansigtet.”

Så vi garanterer, at der er lagt godt amerikansk øl i køleren – og at vi ikke bliver skuffede.

Tilmelding og tidspunkt

Tidspunktet til medlemsmøde, inklusive AM finalen, er sædvanligvis: 18.30 for spisende gæster og 19.30 for dem, der blot ønsker at nyde det gode øl.

Prisen for spisning, Amager Mesterskab & ølsmagning:

kr. 225.00

Der findes også en billigere udgave, hvor spisning er fratrukket:

kr. 115.00

Beløbet indbetales på:

Reg. 2130  konto: 5366-217-306 i Nordea Bank.

Navnet er Danske Ølentusiaster Amager, ved Bent Jønson.

Sidste rettidige indbetaling er torsdag den 24. november, men det er et krav, at pengene er registreret på vor bankkonto mandag den 28. november om morgenen. Så hvis du mistænker din netbank for at være sløv i optrækket, så indbetal pengene med det samme.

 

Ferieøl 2005

Konkurrencen – eller hvad vi skal kalde det – om ferieøl 2005 er afsluttet. Som lovet, var der lodtrækning om en fribillet, med spisning og hele pivtøjet, blandt de, der havde haft ferieøl med i løbet af året.

Egentligt var det lidt lige meget med at trække lod, for familien Haugård havde et lod i posen. De, der har så god hukommelse, at de kan huske vort bankospil i marts, vil erindre, at Fætter Højben ligefrem er totalt bleg, når det drejer sig om held, set i forhold til Erik og Laila. Alt hvad der kan vindes, det vinder Erik og Laila – og så fremdeles også et styk fribillet til næste onsdag.

Spøg til side. Vi iler med at ønske Erik og Laila tillykke, og glæder os til at medlemmerne også i 2006 kan smage ferieøl og hjemmebrygget øl. Reglerne er de samme som i 2005: et lod i posen pr. øl det enkelte medlem har med.

Håndbrygget Juleøl

Og allerede næste onsdag skal vi smage den første ’ferie’-øl i det ny år. Morten og Jacob har varslet, at de vil medbringe håndbrygget juleøl, så vi kan smage en rigtigt lækkerbisken. Det glæder vi os meget til, skulle vi hilse og sige.

Folkens, nok for denne gang.

Nyhedsbrevet udkommer med 12. nummer umiddelbart efter Amager Mesterskabsfinalen. Så hold tungen lige i glasset da.

Højt skum!

Jacob Schneider & Uno Friis Gall

Lokal næstformand og lokalformand