Nyhedsbrev 12-2005

     

  • Glædelig jul fra bestyrelsen
  • Bestyrelsesmøde
  • Gode idéer efterlyses
  • Kortere nyhedsbreve
  • Mail-adresser

Glædelig jul fra bestyrelsen

Kære ølentusiaster!

Bestyrelsen af lokalafdelingen ønsker alle medlemmer en glædelig jul og et godt nytår. Vi håber at det kommende år vil byde på mange gode øloplevelser, både privat og til vores arrangementer.

Bestyrelsesmøde

Vi har lige holdt bestyrelsesmøde, og herfra kan nævnes, at vi strammer op på tilmeldingsproceduren - også fra vores side! I det nye år vil du modtage nyhedsbrev senest 10 dage før hvert medlemsmøde, og betalingsfristen vil ligge 5 hverdage før mødet. Vi har haft al for megen panik omkring antallet af tilmeldte i løbet af året, og der har flere gange været problemer med at fremskaffe øl på meget kort tid. Vi beder endnu en gang om, at du tilmelder dig i god tid. Vi skal nok sørge for, at du modtager en 'reminder' 3-5 dage før betalingsfristen.

Hvis du vil planlægge på forhånd, kan du med fordel bruge vores hjemmeside http://amager.ale.dk/ - under 'Arrangementer' finder du hele årets program, og ved at klikke på 'Medlemsmøder' i venstre kolonne finder du kontonummeret til indbetaling. Næste medlemsmøde foregår den 11. januar på Kareten.

På mødet diskuterede vi også Unos idé om en sideløbende hold-konkurrence i Amagermesterskabet og arrangementer for 2006: banko igen, pubcrawl på Vesterbro, Malmö-tur, besøg på 'Jacobsen', Øllets Dag og eventuelt besøg af Grauballe Bryghus' brygmester på et medlemsmøde. Mere om alle disse ting senere!

Vi har også diskuteret pris- og øl-niveau. Flere medlemmer har udtrykt ønske om lidt færre øl til onsdagsmøderne, da mange jo skal tidligt op dagen efter. I 2006 differentierer vi priserne på nogle af møderne: nogle onsdage bliver 'light' udgaver til 200 kroner i alt, mens de to fredagsmøder bliver opgraderet til 250 kroner. Light-udgaven vil byde på AM og smagning af cirka fire øl, mens fredags-udgaven giver mulighed for at smage lidt flere (eller dyrere) øl end normalt.

Gode idéer efterlyses

Vi opfordrer på det kraftigste medlemmerne til at deltage aktivt i afdelingens ve og vel!

Der er stadig ledige datoer, hvis nogen har lyst til at holde AM og/eller ølsmagning til et møde. Eller hvad med at arrangere en pubcrawl?

Vi er gået væk fra idéen om lørdagsmøder, men måske du vil arrangere et?

Har du kontakt til spændende ølsteder eller mulige gæster til møderne?

Har du et par sjove anekdoter eller interessante indlæg til vores hjemmeside?

Alle tiltag er velkomne - kontakt bestyrelsen.

 

Kortere nyhedsbreve

Dette nyhedsbrev lever ikke op til intentionen for 2006: kortere nyhedsbreve!

Fra januar vil nyhedsbrevene pr. mail kun indeholde de vigtigste oplysninger om tid, sted og lignende, samt et link til vores hjemmeside, hvor nyhedsbrevet kan læses i sin fulde længde. Da nogle medlemmer har haft problemer med at læse tidligere nyhedsbreve, vil de i fremtiden ligne dette: rå tekst uden billeder, store overskrifter osv.

Mail-adresser

Jeg modtager efterhånden en del mails om ændret adresse osv. Det har hidtil været nødvendigt, da foreningens hjemmeside og mail-system var under forandring. Men fra nu af benytter vi os af det centrale medlemskartotek, så check dine oplysninger på www.ale.dk - når du har logget ind (øverst til højre) med medlemsnummer og PIN-kode (som står på dit medlemskort), går du ind under 'For Medlemmer' øverst til højre, dernæst 'Medlemsoplysninger' og 'Ret medlemsoplysninger' i venstre kolonne. Den mail, du opgiver her, bliver den adresse, som vi sender nyhedsbreve til - SØRG FOR AT HOLDE DEN AJOUR, HVIS DU VIL MODTAGE NYHEDER FRA AFDELINGEN!

Det var alt for denne gang - vi ses forhåbentlig i det nye år!

Højt skum!

På bestyrelsens vegne

Jacob Schneider

Lokal næstformand Amager