Nyhedsbrev 5-2005

Emner i mail:

- Medlemsmøde fredag 6. maj

- Tilmeldingsprocedure do

- Stillingen i Amager Mesterskabet

- Berlintur - endelig tilmeldingsprocedure

Medlemsmøde fredag den 6. maj

Fredag den 6. maj holder Lokalafdeling Amager medlemsmøde.

Aftenens emne, der i virkeligheden nok bærer præg af et foredrag med smagsprøver, er engelsk øl, og værten på aftenen er Johnny Ølhus Hansen, der vil fortælle anekdoter og røverhistorier om sin store passion.

Johnny fortæller ikke alene om engelsk øl. Han kontrollerer også om vi hører efter, i og med at han på aftenen står for en helt speciel udgave af Amager Mesterskabet

Stedet er sædvanen tro på Restaurant Kareten, og lige så traditionelt er prisen

Bespisning                    kr. 110.00

Servicehonorar            kr.    40.00

Ølsmagning inkl. AM     kr.   75.00

I alt                              kr.  225.00

Der findes som sædvanligt en billigere udgave af aftenen, hvor spisning er fratrukket. I så tilfælde man ønsker at deltage i denne ”udgave” af medlemsmødet, indbetales

Servicehonorar            kr.    40.00

Ølsmagning inkl. AM     kr.   75.00

I alt                              kr.  115.00

Beløbet indbetales på

Reg. 2130  konto: 5366-217-306 i Nordea Bank.

Navnet er Danske Ølentusiaster Amager, ved Bent Jønson.

Mødetider på aftenen:

Til spisning klokken 18.30

Til medlemsmøde klokken 19.30

Sidste tilmelding er fredag den 29. april, dog med det forbehold, at pengene skal være registreret på vor konto tirsdag den 3. maj om aftenen.

For nemheds skyld, så vær venlig at medbringe medlemskort. Der vil være kontrol af indbetalinger i døren.

Stillingen i AM

Udeladt fra mailen, men den aktuelle stilling kan ses her.

Berlintur - endelig tilmeldingsprocedure

Hermed følger den endelige tilmeldingsprocedure til vores Berlintur. Vær opmærksom på, at der ikke kommer flere skrivelser ud omkring tilmeldingsprocedure til Berlinturen, så gem nærværende nyhedsbrev.

Berliner Bierfestival – sidste chance!

Som de fremmødte på sidste medlemsmøde fik at høre, er vi nogle medlemmer, der tager til ølfestival i Berlin i den første weekend af august. Der er afrejse med bus fra København torsdag den 4. klokken 6.15, med hjemkomst til København søndag den 7. klokken 23.15. Prisen for bustur og tre overnatninger med morgenmad er 998 kroner – forudbetaling ved bestilling er 400 kroner, resten betales cirka en måned før rejsen.

Vi har aftalt med den tekniske arrangør Skan Rejser, at vi kan referere til Peter Kriegsbaums booking-nummer, så vi – forhåbentlig – alle kan bo på hotel sammen. Deltagerne bedes selv bestille turen hos Skan Rejser, da hverken vi eller foreningen kan påtage os noget ansvar i forbindelse med rejsen.

Hvad gør du så, når du sammen med familie og venner indser at I absolut må med på dette unikke øleventyr?

Jo: først kontakter du Skan Rejser i butikken på Trekronergade 110, 2500 Valby, på telefon 33 13 23 50, eller via mail på info@remove-this.skanrejser.dk – hjemmesiden hedder www.skanrejser.dk – og melder dig til turen. Herefter henvender du dig til Jacob Schneider på jacob.schneider@remove-this.ale.dk – eller på telefon 26 16 96 47. Her oplyser du navn på alle deltagere samt dit eget bookingnummer. Så vil vi sørge for at kæde alle de ølentusiastiske bestillinger sammen hos Skan Rejser.

Derefter sørger du selv for betaling og øvrige forberedelser, og møder glad op til en forrygende tur, som vi selvfølgelig vil forsøge at krydre med tips omkring Berlin og byens øl…

Vi vil lave krydsreferencen med Skan Rejser den 24. maj, så ved bestillinger herefter kan vi ikke garantere, at du kommer sammen med os andre!

Højt Skum!

Peter Kriegsbaum og Jacob Schneider

Også nok for denne gang fra undertegnede.

Kan i alle sammen have højt skum

Uno Friis Gall

Lokalformand