Nyhedsbrev 1-2006

Du kan læse om:

     

  • Næste medlemsmøde og tilmelding til dette
  • Årets øl-nyhed 2005

Godt nytår - og lidt undskyld

Kære medlemmer!

Godt nytår – og lidt undskyld

Her en ganske kort mail, hvor vi i bestyrelsen vil starte med at ønske alle det obligatoriske GODT NYTÅR.

Når det så er gjort, så skal vi beklage, at du først har fået dit nyhedsbrev nu – altså i virkeligheden for sent i forhold til vore egne normer. Vi vil gerne give dig det ti dage før næste medlemsmøde, men nytåret har også sneget sig ind på bestyrelsen, og vi har af praktiske grunde ikke kunne få det ud før nu. Sørgeligt – men så sandt som det er sagt.

Næste medlemsmøde

Dernæst vil vi gøre opmærksom på, at næste medlemsmøde er onsdag den 11. januar. Stedet er som sædvanligt på Kareten, Hollænderdybet 1, 2300 København S. Tiden er klokken 18.30 for spisende gæster og 19.30 for ikke-spisende gæster.

Denne gang er det en ’lille’ omgang vi holder på Kareten. En del medlemmer har ment, at de ærligt talt får for meget øl ved vore medlemsmøder. Argumentet er til at føle på: vi skal op næste morgen - og vi skal gerne fungere til vor arbejdsgivers fulde (ha, ha!… fik i den…?) tilfredshed. Det betyder, at årets første møde bliver et af de små møder, der vil indeholde lidt mindre øl end normalt.

Vi skal smage bestyrelsens yndlings-julebryg. I alt fire stykker, og vi i bestyrelsen har siddet og gnækket godt og grundigt over, hvad det skal være. Men kom selv og smag. Vi holder kortene tæt ind til kroppen…

Dertil har vi jo Amager Mesterskabet, der for fjerde år i træk vil blive en spændende omgang.  Også her vil der være mindst fire øl, så på aftenen får du otte øl at smage. Hvis du ikke har hørt sidste års resultat, så tjek det på http://www.ale.dk/index.php?id=am.

I år kører vi to konkurrencer i Amager Mesterskabet: Det individuelle og efterhånden så kendte og elskede Amager Mesterskab og, som noget nyt, et holdmesterskab. Et hold består af tre personer, så allerede nu kan I jo sætte jeg sammen på de lokale steder og få en sludder om, hvem der eventuelt kunne tænke sig at være sammen. Og når I er ved det, så find på et navn til jeres hold. Men venner, kun pæne navne, som vi kan bringe på hjemmesiden og trykke i ØlentusiasteN, ikke…

Tilmelding til medlemsmødet, inklusive Amager Mesterskabet, er denne gang lidt billigere end tidligere.

Priserne er:

Bespisning:

kr. 110,00

Obligatorisk service honorar:

Kr. 40,00

Deltagelse i medlemsmøde

Kr. 50,00

I alt kr. 200 for spisende gæster og kr. 90 for ikke spisende gæster.

Indbetaling via vor bankkonto i Nordea Bank. Reg. 2130  konto: 5366-217-306

Navnet er Danske Ølentusiaster Amager, ved Bent Jønson.

Beløbet for deltagelse skal være os i hænde onsdag den 4. januar – så såfremt du ikke allerede har tilmeldt dig, er det næste du skal gøre, når du har læst nærværende nyhedsbrev, nok at gå ind i din netbank og tilmelde dig ved at indbetale for det arrangement, du ønsker at deltage i. Hvis du er sent på den, så du frygter at din bank ikke når din indbetaling inden den 4. januar, giv mig da et ring efter kl. 17.00, på 2513 2651, så vi ved at din indbetaling kommer.

Penge, der efter den 4. januar blot dumper ind på kontoen, uden at forudgående aftale med undertegnede, vil blive returneret til rette ejermand, men vil ikke give adgang til medlemsmødets bespisning eller øl.

Her skal vi lige understrege, at bestyrelsen har besluttet, at det kun er lokalformand Uno Friis Gall der kan aftale senere indbetaling med et medlem, eller at et medlem tager pengene med på aftenen. Kun for det tilfælde, at Uno Friis Gall ikke kan træffes, kan næstformand Jacob Schneider give tilladelse hertil. Ingen andre, hverken bestyrelsesmedlemmer eller kasserer, kan give denne tilladelse.

Lige her er det vel passende at gøre opmærksom på, at det ikke er op til bestyrelsen at holde det enkelte medlem orienteret med hensyn til medlemsmøder og andre tiltag i Lokalafdeling Amager. Vor udmærkede web-master har for længe siden fået lagt den arrangementskalender, som vi sendte ud sidste efterår, ind på vor hjemmeside, på adressen http://www.ale.dk/index.php?id=kalender.

Dertil er alle vore arrangementer nævnt i ØlentusiasteN, så alle bør være orienteret.

Årets øl-nyhed 2005

Foreningen kårer vanen tro årets øl-nyhed.

Kig ind på http://www.ale.dk/index.php?id=1361

 

Nok for denne gang.

Vi ses på onsdag den 11. januar – med højt skum,

Uno Friis Gall

Lokalformand