Nyhedsbrev 10-2006

Kære øl-venner!

Indhold i dette nyhedsbrev:

 • Næste medlemsmøde
 • AM finalen for hold
 • Mødet den 13. december får ny adresse
 • Vesterbro Pub-crawl
 • Næste medlemsmøde

  Hermed et kort (ja, sgu!) nyhedsbrev fra din lokalafdeling i Danske Ølentusiaster. Eneste formål er blot at informere dig om, at næste medlemsmøde som bekendt er onsdag den 1. november, og stedet er vanen tro (i hvert tilfælde denne gang, hmpff…) Kareten i Hollænderdybet 1.

  Prisen for spisning, Amager Mesterskab & ølsmagning:

  kr. 225.00

  Der findes også en billigere udgave, hvor spisning er fratrukket: kr. 115.00

  Beløbet indbetales på:

  Reg. 2130 konto: 5366-217-306 i Nordea Bank.

  Navnet er Danske Ølentusiaster Amager, ved Bent Jønson.

  Husk dit navn og/eller medlemsnummer ved tilmelding. Sidste rettidige indbetaling er onsdag den 25. oktober.

  Mødet starter klokken 18.30 (19.00 for de, der ikke ønsker at spise med…) med lidt let skaffe, i form af en herlig middag, efterfulgt af to spændende ting:

  Holdfinalen om AM

  Holdfinalen om Amager Mesterskabet i Ølgenkendelse, hvor vi for første gang skal uddele et mesterskab til et mandskab, løber af staben kort efter medlemsmødets start. Indrømmet, Eliten, med Hansen, Storm og Lundsbak, ligner en sikker vider, men måske kan Sundby Skvulp med Sanddahl, Russ og Sandau komme stærkt efter de herrer, ligesom Gerdas Decible, med brødrene Schwartz og hr. Christensen, er outsider. Specielt fordi rygtebørsen for 1. november nævner, at den ganske ubetydelige fodboldkamp i Parken mellem FCK og Manchester United, med største sandsynlighed handicapper decibelene.

  Se stilling, og mere tekst her: www.ale.dk/index.php

  Den individuelle stilling, se her: www.ale.dk/index.php

  På dette sted er det vel passende at indskyde, at undertegnede, Uno Friis Gall, har overtaget ansvaret for aftenens runde af Amager Mesterskabet, der samtidig er ottende runde i det individuelle mesterskab. Dette skridt er taget, for at undgå en eventuel problemstilling, idet det oprindeligt var Johnny Hansen, der skulle have stået for arrangementet på aftenen. Men med Hansen, og hans hold som potentielle vindere, vil det kunne give nogle forviklinger, som vi gerne vil undgå. Det er hermed gjort.

  Dernæst skal vi være sortseere. Aftenens ølsmagning hedder DET SER SORT UD, og Johnny Hansen vil egenhændigt guide os igennem nogle af sine egne favoritter. Og med lokalformandens kendskab til Hansens ølsmag, så er der ingen i tvivl om, at vi taler rigtig kvali-vare. Så glæd dig. Det gør din lokalformand.

  Mødet den 13. december får ny adresse

  Den individuelle finale om Amager Mesterskabet i Ølgenkendelse finder sted onsdag den 13. december. Vi skulle have været på Kareten, men restauratør Martin Due har meddelt os, at vi ikke kan regne med at benytte hans etablissement på den pågældende dato. Indrømmet, det er noget skuffende, da vi havde reserveret lokalet et helt år før finalen.

  Men der er ingen grund til at græde over spildt mælk (hvordan søren en ølentusiast så ellers skulle komme i besiddelse af det – mælk???). Som en hurtig feberredning har vi lavet aftale med FC Dynamo Kebab om at klubben stiller lokale til rådighed for denne Amager-begivenhed. Dermed kan vi også konstatere, at lokalafdelingen selv får fuldt udbytte af aftenen, i det vi selv vil sørge for at fylde baren op med lækre øl. Mon ikke vi vil kunne samle et godt katalog på en otte-ti dejlige øl, som medlemmerne kan erhverve sig fra barens skumle køleskabe?

  Adressen på finalen vil altså blive:

  FC Dynamo Kebab

  C/O Værkstedshuset

  Hannovergade 10

  2300 København S

  Bestyrelsen ser på mulighederne for at servere en let frokost-lignende platte inden finalen. Med andre ord, så kan det meget vel komme til at ligne en julefrokost i forklædning. Og hvem siger nej til det?

  Der er begrænset deltagerantal på 40 personer, og billetter vil blive sat til salg ved medlemsmødet den 1. november. Så tænk eventuelt over at melde dig til allerede der.

  Vesterbro Pub-crawl

  Lørdag den 7. november var Lokalafdeling Amager på pub-crawl på Vesterbro. Selve turen var sjov, fed og fornøjelig, men fremmødet på syv personer var noget skuffende. Vi havde en sjov eftermiddag, hvor der blev grinet godt og grundigt, mens turen gik fra Café Langebro over Langebro til Vesterbro, hvor vi besøgte en del hyggelige steder. Vi fik besøgt Café Bar2k, Café HIGH Q, Pegasus Vin og Ølbar, Restaurant Klubben, Café Hackenbusch og Märkbar.

  Indtagelsen af stegt flæsk på restaurant Klubben var pragtfuld, og markerede lokalformandens endelige farvel for aftenen. Men resten fortsatte, efter sigende med fest og glæde.

  Konklusionen var: en god tur, med alt for få deltagere.

  Se billeder her: www.ale.dk/index.php

  Vel mødt næste uge!

  Med højt skum,

  Jacob Schneider & Uno Friis Gall

  formandskabet