Nyhedsbrev 4-2006

Kære øl-venner.

 

Ja, så skal vi til den igen: et nyhedsbrev fra Lokalafdeling Amager.

 

Her kan du læse om:

     

  • Næste medlemsmøde fredag den 7. april
  • Tilmelding do
  • Tre års fødselsdag – tillykke med os
  • Bankoaftenen

Næste medlemsmøde fredag den 7. april

Næste gang vi samles i Karetens hyggelige lokaler er fredag den 7. april. Denne gang er det med emnet TYSK ØL på menuen, og værter på aftenen er nogle af lokalafdelingens kendte og elskede ansigter: Kim Flemming Russ (også kaldet Jack) og Jørgen Sanddahl (berygtet som Sandalen).

Efter sigende har de herrer arrangeret en ekspedition til en lokalitet syd for grænsen, således at godt tysk øl kan bringes til veje. Det kan vi godt glæde os til.

Hvad Jack og Sandalen har i skjorteærmerne, vil tiden vise. Men et rimeligt bud er, at da de to er meget glade for mørkt øl, så vil nuancerne i glassene sikkert have nogenlunde den kulør.

De herrer står tillige for Amager Mesterskabets tredje runde. Og mon ikke det lykkes at lokke lokalformanden lige lugt i fælden, således at han tror, at en Berlinerweisse er en schwartzbier?

Stillingerne i Amager Mesterskabet kan ses her, for henholdsvis det individuelle og holdmesterskabet:

Individuelt: http://ale.dk/index.php?id=stilling

For hold: http://ale.dk/index.php?id=hold

Tilmelding

Tilmeldingsproceduren er meget lig den vi plejer at holde os. Men vær lige opmærksom på, at prisen denne gang er lidt højere end normalt. Det skyldes ganske simpelt, at det er fredag, og at vi af den grund regner med at gøre lidt mere ud af øllet.

Bespisning kr. 110.00, Servicehonorar kr. 40.00 & Ølsmagning inkl. AM kr. 100.00

I alt kr. 250.00

Der findes som sædvanligt en billigere udgave af aftenen, hvor spisning er fratrukket. I så tilfælde man ønsker at deltage i denne ”udgave” af medlemsmødet, indbetales

Servicehonorar kr. 40.00, Ølsmagning inkl. AM kr. 100.00

I alt kr. 140.00

Beløbet indbetales på

Reg. 2130  konto: 5366-217-306 i Nordea Bank.

Navnet er Danske Ølentusiaster Amager, ved Bent Jønson.

Beløbet skal være til Lokalafdeling Amagers disposition senest fredag den 31. marts. Husk – for din egen skyld – at vi er tæt på den sidste i måneden, og at bankerne derfor har det med at være lidt sløve i betrækket. Så indbetal venligst i god tid.

Vi har tre års fødselsdag - hurra

En af grundene til at vi gør lidt ud af øllet denne fredag, er såmænd at vi har noget at fejre: vores egen tre års fødselsdag. I den anledning fejrer vi os selv – naturligvis med en tår øl.

Lokalafdeling Amager blev stiftet i april 2003. Ved vort første møde var vi nitten deltagere. Det antal er det lykkedes os at fordoble, og ved sidste medlemsmøde havde vi 39 tilmeldinger. Det var rigtigt flot. Tillykke med os.

Sikken en fest vi havde til bankoet

Som de fleste sikkert har hørt, så holdt vi vort årlige bankospil fredag den 17. marts. Vi var godt 40 personer, og der blev grinet godt igennem, skulle vi hilse og sige.

Læs mere om bankoet på vor hjemmeside http://www.ale.dk/index.php?id=258

Økonomisk var det også en god aften. Vi fik stort set udsolgt, i det vi kun havde atten flaske-øl, og en lille sjat fadbamse, tilbage i baren da den sidste gik hjem. Det var bare lige i øjet.

Nok for denne gang.

 

Højt skum til alle!

Uno Friis Gall

Lokalformand