Nyhedsbrev 5-2006

Kære ølvenner!

I dette nyhedsbrev fra Lokalafdeling Amager kan du læse om:

  • Næste medlemsmøde 17. maj
  • Amager Mesterskabet
  • Danske Ølentusiasters mandskor M/K – noget for dig?

Næste medlemsmøde 17. maj

Et kort nyhedsbrev fra din lokalafdeling, der i bund og grund blot handler om næste medlemsmøde, der er onsdag den 17. maj.

Tidspunktet er som det plejer, klokken 18.30 for de der ønsker at spise, og klokken 19.30 for de, der blot ønsker medlemsmøde og ølsmagningens velsignelser. Stedet er naturligvis Restaurant Kareten, Hollænderdybet 1.

Værter ved ølsmagningen er denne gang ingen ringere end vor ærede kasserer Bent Jønson, der er gået i stærkt kompagniskab med Amagers sjoveste krøltop, Chris Thorvald Christensen, om at stable en sjov aften på benene for os. Emnet er til at tage at føle på: Sjove sorte øl – hvad det så end dækker over.

Amager Mesterskabet i ølgenkendelse er ude i fjerde heat. Her gentager vi en succes, og har givet depechen videre til to af lokalforeningens populære skikkelser, nemlig brødreparret Henrik og Flemming, med det på aftenen passende efternavn Schwartz… Schwars… Swartz… - åh, jeg kan da heller ikke finde ud af at stave det, men skidt med det.
De kommer, og de har sikkert nogle rigtigt nederdrægtige øl med, som det er helt umuligt at gætte – hvis man er lokalformand, altså…

Prisen for spisning, Amager Mesterskab & ølsmagning: kr. 225,-

Der findes også en billigere udgave, hvor spisning er fratrukket: kr. 115,-

Beløbet indbetales på:
Reg. 2130  konto: 5366-217-306 i Nordea Bank.
Navnet er Danske Ølentusiaster Amager, ved Bent Jønson.

Beløbet skal være Lokalafdeling Amager i hænde senest onsdag den 10. maj kl. 23.59.

Vær opmærksom på, at der i ØlentusiasteN fejlagtigt står i arrangementskalenderen, at mødet holdes den 7. maj. Det er en trykfejl. Medlemmer der har indbetalt i den tro, at mødet holdes den 7. maj, kan deltage den 17. maj – eller rette henvendelse til undertegnede, således at det indbetalte beløb kan tilbagebetales. Ring 25 13 26 51, eller mail uno.gall@remove-this.ale.dk.

Amager Mesterskabet

Tredje runde af Amager Mesterskabet skabte ikke de store omvendinger i stillingen, selvom der under den drabelige dyst – flot arrangeret af Jack og Sandalen – var en del, der troede at den var hel galt med deres kuponer. Men ingen af de, der var i ledningen, formåede at løbe fra de andre, og selvom Birte Yde havde en skrækkelig runde, med kun en rigtig, ændrede det ikke hendes førsteplads, om end den skrumpede noget ind. De forfølgende hanhunde, hovedsageligt fra holdet Eliten, måtte nemlig nøjes med lige så trist en aften, hvor både Morten og Jacob fulgte trop med kun en rigtig. Dog klarede de to pilsnertesten i flot stil – det samme gjorde Jens Bjørn og Orla Jacobsen – hvorved de sikrede sig et ekstra point, da denne var aftenens sorte hest.

Stillingen kan ses på vor hjemmeside:
Individuelt: http://ale.dk/index.php?id=stilling
For hold: http://ale.dk/index.php?id=hold

Danske Ølentusiasters mandskor M/K

Vi har mange skøre ting i støbeskeen i denne lokalafdeling. En, som vi vil bede jer alle om at tænke over, er følgende: et mandskor M/K for ølentusiaster.

Vi er så heldige, at Kim Flemming Russ har tilbudt at være koordinator (kor-ordinator???) for at stable et kor på benene. Indrømmet, vi har ikke megen erfaring med den slags. Kim, som vi blandt venner blot kaldes Jack, har tidligere sunget i Københavns Drengekor, men det er faktisk også alt.

Meningen med koret er, at vi skal mødes med et passende interval, og så synge nogle viser og andre værker, der jo formentligt kommer til at handle om – rigtigt gættet – øl.

Hvad vi skal synge og hvorhenne vi skal synge – og hvornår vi kommer i gang – afhænger af deltagerne. Og det er folk, der har interesse i at synge, som vi hermed søger. Husk blot, at hver fugl synger med sit næb. Vi gør det for sjov skyld, så det er i og for sig ligegyldigt om du kan synge. Bare du har lyst til at være med. Og om du er mand eller kvinde, det er ligegyldigt. Det er derfor det er et mandskor M/K.

Interesserede kan høre mere på næste medlemsmøde, men man må meget gerne fremsende et kort ord om éns interesse til lokalformanden på uno.gall@remove-this.ale.dk.

Herligt højt forårsskum! 

Uno Friis Gall

Lokalformand