Nyhedsbrev 11-2007

Kære ølvenner!

Nærværende nyhedsbrev fra Lokalafdeling Amager indeholder følgende:

  • AM finale onsdag den 5. december
  • Amager Mesterskabet for hold 2007 – tillykke til Sundby Skvulp
  • Tilmelding til AM finalen/medlemsmøde
  • En form for smagning

AM finale onsdag den 5. december

Ja, så er det jo på de tider, at vi endnu engang skal byde op til medlemsmøde på Kareten. Onsdag den 5. december er det tid for det som mange af vore medlemmer betragter som et højdepunkt i sæsonen, nemlig finalen om årets Amager Mesterskab i ølgenkendelse.


Igen i år er vi privilegerede ved at have en finale, hvor det ikke på forhånd er sikkert hvem, der i sidste ende vil trække sig sejrrigt ud af gamet.
Sagen er den, at Amager Mesteren fra 2003 & 2004, Kim Flemming Russ, i år har lavet et comeback i den samlede stilling. ”Jack”, som Kim jo kaldes, er efter otte runder i spidsen med 27 point. Lige efter ham ligger Jan ”Maler” Nielsen med 24 points. Det gør Jack til favorit, men fratrækningssystemet gør, at mens Jack først kommer op på yderligere point, når han scorer aftenens andet point, tilfører Jan points på sin konto allerede fra starten. Stillingen vil fremgå snarest på www.ale.dk/index.php?id=stilling.


Ifølge reglerne trækkes de to dårligste runder ud af det endelige regnskab. Jan har to ”X’er”, hvilket betyder at han ikke har været til stede på to aftener. Derfor vil Jans to dårligste aftener automatisk være nul-aftener. Jack, derimod, har en aften på nul points (der automatisk trækkes fra), samt den næstdårligste aften i forløbet, der er en aften med et point. Altså vil Jack minimum ende på 27 point, idet både en nul- og en et points-aften vil betyde, at Jacks pointhøst vil være status quo.


Jan skal med andre ord slå Jack på finaleaftenen. Alt afhængigt af den indbyrdes stilling med enten to eller tre points.
Men Jan har, i tilfælde af uafgjort stilling efter finalerunden, den fordel, at han har flere fulde huse end Jack (3-2 til Jan). Det betyder for eksempel, at en sejr på aftenen til Jan i forhold til Jack på 3-1 eller 5-2, vil give en uafgjort stilling - og så er Jan mester. Til gengæld vil Jan med en sejr på 2-0 ikke komme op på uafgjort, for så vil Jacks 27 point blive stående, og så vil Jack samlet sejre 27-26.


Hvorom alting er, er dette kun matematik. Næste onsdag vil afgøre, hvem af de to, der i sidste ende bliver Amager Mester 2007. Og vi der kender de to herrer vil vide, at de begge er sportsmænd nok til at de med glæde lader den bedste mand vinde.

Spænding om ”bronzen”
Mens kun to deltagere kan blive Amager Mester 2007, kan kampen om tredjepladsen blive spændende. Bedst ligger Morten Lundsbak og Eigil Folkmann, der hver har 19 point, mens Kurt Sandau, Jacob Storm og Henrik Schwartz har 18. Jørgen Sandahl har samlet 17 points, mens den forsvarende mester, Johnny Hansen, indtil nu har 16.

 

Sundby Skvulp vandt holdmesterskabet

Årets Amager Mesterskab for hold gik ved sidste medlemsmøde til Sundby Skvulp, der består af Jack, Kurt Sandau og Jørgen Sanddahl.


Sejren var fortjent, idet Tsunami-drengene, som vi jo kalder de gæve svømmere fra Frankrigsgade Svømmehal, vandt med en margen på hele otte points ned til de forsvarende mestre fra Eliten (Johnny Hansen, Jacob Storm og Morten Lundsbak). Også et flot comeback til de forsvarende mestre, der inden sidste runde var nede som treer. Det komplette resultat kan ses på www.ale.dk/index.php?id=hold snarest.


Vi siger hjerteligt tillykke til Sundby Skvulp!

 

Tilmelding til medlemsmøde/finaleaftenen

Tilmelding til medlemsmødet er der ikke særligt meget nyt i. Alt hvad du gør er at sætte nogle skillinger ind på vor konto, nærmere betegne følgende beløb:
For deltagelse med bespisning, kr. 225.
For deltagelse uden bespisning, kr. 115.

Beløbet indbetales i Amager Banken, kontonummer 5210 0006029393, navnet er Uno Friis Gall.

Vi vil sætte pris på om du indbetaler senest onsdag den 28. november, således at der vil være overvejende sandsynlighed for at vi kan se pengene, og dermed tilmeldingen, på vor konto fredag den 30. november.
Husk at skrive dit navn på indbetalingen. Dit medlemsnummer er ikke fyldestgørende nok.

 

En form for smagning

Efter finalen om Amager Mesterskabet vil vi i øvrigt nyde lidt øl. Vi har nogle spændende ting på lager, som vi på en lidt anderledes måde end normalt, vil smage på.

Vi glæder os i hvert tilfælde til medlemsmødet, der et langt stykke hen af vejen vil være lidt anderledes end det plejer.

 

Højt Skum fra formandskabet!

Jacob og Uno