Nyhedsbrev 2-2007

Kære ølvenner!

Lige et lille ord fra din lokalafdeling i Danske Ølentusiaster. Det handler blot om

  • Næste medlemsmøde
  • Hvem gider???
  • Bankospil

Næste medlemsmøde

Blot en påmindelse, sådan nærmest, der fortæller dig, at vi næste gang afholder medlemsmøde onsdag den 28. februar. Ganske som det plejer at være, er der Kareten, der lægger lokaler til.

Aftenen har en noget broget overskrift, bag hvilken der skjuler sig en mørk og dyster hemmelighed. Overskriften er:

ØL, VI VILLE HAVE DRUKKET I AFTEN, HVIS VI HAVDE MÅTTE FOR VORES LÆGER, KONER OG ARBEJDSGIVERE!

Bag denne sindssyge udmelding skjuler sig Chris Christensen og undertegnede. Men hvad det helt drejer sig om, der kan du få at se onsdag den 28. Men tro os – det er ikke for sarte sjæle!

Vi starter som sædvanligt klokken 18.30, med at smide noget spiseligt i halsen, så vi er klar til aftenens strabadser. For de der ikke er sulte, eller som har mimrekort til pølsevognen ved Prags Boulevard, og derfor ikke ønsker at nyde Karetens gode mad, er starten en halv time senere, klokken 19.00.

Proceduren er den sædvanlige, nemlig en tur i banken (gerne netbank), hvor du indbetaler det sædvanlige:
Bespisning:
kr. 110,00
Obligatorisk service honorar:
Kr. 40,00
Deltagelse i medlemsmøde
Kr. 75,00

Altså


I alt kr. 225 for spisende gæster og kr. 115 for ikke spisende gæster.

Indbetaling via vor bankkonto i Nordea Bank. Reg. 2130 konto: 5366-217-306
Navnet er Danske Ølentusiaster Amager, ved Bent Jønson.
Sidste rettidige indbetaling er en uge før, altså onsdag den 21. februar. Lettere kan det da ikke være, og det hele er endnu lettere, hvis du husker navn og/eller medlemsnummer.

Hvem gider???

Vi prøver igen, for Arveprins Knud, hele den puggelryggede og DIN skyld. Det virkede nemlig ikke i sidste nyhedsbrev:


Har du lyst at holde en ølsmagning for vennerne i Lokalafdeling Amager, så send fluks en mail til lokalformanden på uno.gall@remove-this.ale.dk.

I bestyrelsen har vi besluttet, at det medlem, der holder ølsmagningen på en given aften, deltager gratis i løjerne. Meningen er, at kompensere medlemmet for det arbejde som vedkommende har med at stable en smagning på benene. Samt selvfølgelig at lokke nogle ud af deres hi. For der må være mange af jer – måske dig (fik DU den???) – der sagtens kan holde en god og spændende ølsmagning. Vi fra bestyrelsen hjælper gerne, hvis du er usikker på hvordan den slags gøres. Vi vil, bare lige for en god ordens skyld, henlede opmærksomheden på, at en af de bedste ølsmagninger i 2006 var, da Pia holdt nordjysk ølsmagning – og hun havde heller aldrig prøvet det før. Så ud af busken, kammerat.

Bankospil

Yes, folkens. Håber der er krydset af på datoen 16. marts, for det er her FC Dynamo Kebab lægger lokale til årets mest eftertragtede happening: Lokalafdeling Amagers årlige bankospil. Vanvittige præmier, sindssyg optræden og uhørt billige priser i baren, er bare nogle af indholdet i den samlede pakke, der tillige indeholder et par hundrede skruphysteriske grin, samt retten til at genere lokalformanden, ved at tvinge ham til at drikke Carlsberg.

Billetterne sættes til salg i forbindelse med medlemsmødet den 28. februar. Og husk, at der i kebabben kun er plads til 40 personer, så først til mølle-princippet gælder. Priserne er kr. 100 for folk med medlemskort til Danske Ølentusiaster, og kr. 125 for gæster. Så tag kontanter med.

NB: Resterende billetter sættes til salg fra om morgenen den 1. marts. Vær opmærksom på, at vor normale bankkonto ikke kan benyttes. Dette skyldes at kasser Bent Jønson i den periode er bortrejst. Der vil derfor være en alternativ bankkonto, hvor beløbene indbetales. Mere om det i din postkasse omkring 1. marts.

Herfra et ønske om højt skum

Jacob & Uno
Lokalformandskabet