Nyhedsbrev 1-2009

Kære ølvenner!

I dette nyhedsbrev nummer 1 i 2009 kan du læse om:

  • Nytårskur
  • Næste medlemsmøde

Nytårskur

Bestyrelsen ønsker jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår med tak for mange skumhyggelige stunder i det gamle. Vi kan kun opfordre medlemmer, som endnu ikke har besøgt Lokalafdeling Amagers arrangementer at gøre det til et nytårsforsæt at prøve!
På fredag 9. januar klokken 19.00 til 23.59 prøver vi at skyde året i gang på en anden måde, end vi har gjort tidligere: Lokalafdelingen holder nytårskur i de hyggelige lokaler i Værkstedshuset, Hannovergade 10, som I måske husker som FC Dynamo Kebabs 'klubhus' - eller slet og ret 'kebabben'. Afdelingen giver et glas nytårsskum (med humle, naturligvis!) og Herr Chris Thorvald Christensen åbner baren, så vi kan ønske hinanden godt nytår og få en snak over et par gode øl - sortimentet er glimrende og priserne billige.
Der er ingen tilmelding til nytårskuren. Vel mødt på fredag!

Næste medlemsmøde

Næste ordinære medlemsmøde foregår 11. februar på Kareten, Hollænderdybet 1. Konceptet er det velkendte: spisning klokken 18.30 og medlemsmøde 19.00. Vi starter mødet med et lille diskussionsoplæg ved lokalformand Johnny 'Ølhus' Hansen og - forhåbentlig - en kort, men livlig debat. Herefter 1. runde i Amager Mesterskabet i ølgenkendelse, både individuelt og for hold. Hold på max. 3 personer meldes til med holdnavn og medlemsnumre på deltagerne. Herefter ølsmagning.
Prisen for spisning, Amager Mesterskab & ølsmagning er kr. 225,00. Uden spisning er prisen kr. 115,00.
Indbetaling sker til afdelingens konto: Nordea Bank, økonomiansvarlig Flemming Schwartz: Reg. 2130 konto 6880268773
Betalingen skal finde sted senest 5 bankdage inden mødet – dvs. onsdag den 4. februar. Husk navn og medlemsnummer på overførslen.

Se i øvrigt kalenderen for 2009s gang i Lokalafdeling Amager på: www.ale.dk/index.php?id=kalender

Højt Skum!

På bestyrelsens vegne

Jacob Schneider
Lokalnæstformand