Nyhedsbrev 3-2009

Kære ølvenner!

I dette nyhedsbrev nr. 3, 2009 fra Danske Ølentusiasters Lokalafdeling Amager kan du læse om:

  • Ølbanko 13. marts
  • Bryggeribesøg udsat

Ølbanko

Fredag den 13. marts løber Lokalafdeling Amagers store øl-bankospil af staben i lokaliteten Loftet, der er beliggende Øresundsvej 6. Dørene åbner klokken 19.00.
Aftenen byder på de sædvanlige og elskede ingredienser: Godt øl i glas og på præmiepodiet, uhyrlige morsomheder fra vor top tunede opråber Chris Thorvald Christensen samt ikke mindst et hyggeligt samvær med glade og festlige med-ølentusiaster.
Selve spillet er udformet således, at der i år bydes på otte officielle spil. De ti spil vi gennemførte sidste år viste sig at være lidt for laaaangtrukne, derfor denne mindre reduktion. Dertil vil der, traditionen tro, være tre hurtigspil a’ la’ Jens. Forklaring følger på aftenen.

Pris og tilmelding
Prisen er også en tradition: medlemmer betaler kr. 100, mens gæster må af med kr. 125. Tilmelding foregår på følgende vis:
Send en mail til lokalformand Johnny Hansen (johnny@remove-this.olhus.dk), hvori du skriver hvor mange billetter du ønsker i hver kategori (medlemmer el. gæster), samt navne på deltagerne.
Herefter modtager du en mail fra Johnny, hvor det fremgår at du skal indbetale beløbet for deltagelse på vor bankkonto. Med dette følger der et kodenummer, som du skal skrive på din indbetaling.
Når indbetalingen er registreret i vor bank, fremsender Johnny dine billetter via mail, og du kan nu printe dem ud – let og ligetil.
I den forbindelse er det her på sin plads at fremføre, at det ikke er muligt at betale kontant på aftenen. Der bliver, med andre ord, ikke salg af resterende pladser i døren.
Lokalafdeling Amagers bankospil er åbent for alle medlemmer af Danske Ølentusiaster, samt de gæster som disse måtte have lyst at tage med.

Øllet i baren
Nu er vi jo en forening der forherliger øl. I baren vil det være muligt at købe forskellige bryg, samt  forfriskninger af ikke alkoholisk art.
I år har vi besluttet, at der vil blive serveret fadøl fra Hancock og Thy. Dette skyldes faktisk den logistik ser er i arrangementet. Sidste år havde vi 18 forskellige flaskeøl i baren. Det var fedt, men desværre var det et temmelig stort mas for os stakkels arrangører at slæbe kassevis af øl op og ned ad trapper. Dertil var der det her med kølepladsen, der var for langsommelig mht. nedkøling, samt det kedelige faktum, at det sjoveste øl, det også blev udsolgt lynhurtigt.
Dertil vil der i år være salg af vin og sodavand, dog i meget begrænset oplag. Vi ser derfor ikke noget galt i at de, der skulle have lyst til at læske sig med vin og vand, selv medbringer varerne. Det samme gælde de der – i allerbedste bedstemor stil – ønsker at drikke kaffe eller te.
I øvrigt kan vi fortælle, at personalet i baren i år vil være ingen ringere end de herrer Ølcelancerne, samt den herre Greven. Forklaringen er, for ikke indviede, at Robert Bredahl Jørgensen, Ib Larsen og Jan Nielsen har givet tilsagn om at betjene de fremmødte. Det bliver ikke kedeligt. 

Præmierne
I lighed med tidligere år, vil der være flotte præmier i alle spil, således at der vil være gevinst på en række, to rækker samt hele pladen.
På en række er der Den fæle Lykkepose! Her trækker den heldige vinder en øl fra vores kasse af herligheder – og ikke herligheder, skal vi lige huske at sige. Øllet skal herefter konsumeres, inden næste gang der råbes banko på en række.
Præmierne fra Den fæle Lykkepose er i øvrigt det eneste øl fra præmiepodiet der må nydes på aftenen. Alle andre præmier skal tages med hjem.
To rækker og hele pladen belønnes med lækre øl-præmier, hvor kvaliteten er i højsædet. Det være sig i form af øl, til at tage med hjem, eller gavekort fra vore sponsorer.

Oprydning bagefter – hjælp os, venligst
Når hele bankospillet er færdigt, skal vi rydde op og sætte borde og stole på plads. Det er helt klart, at jo flere vi er til det, jo hurtigere går det. Vi vil derfor bede så mange som muligt – ja, også dig, tak! – om på forhånd at give os tilsagn om at blive og hjælpe med den del af arrangementet.
Der er naturligvis en forfriskning til oprydningsholdet.

Med hjertelig venlig hilsen
Uno Friis Gall

Bryggeribesøg udsat

Som du nok kan regne ud, er bryggeribesøget, som var planlagt til 28. februar, udsat. Det lykkedes os desværre ikke at føre vores oprindelige idé ud i livet, så der arbejdes på et par andre muligheder. Nærmere informationer i et kommende nyhedsbrev!

Næste ordinære medlemsmøde foregår 15. april på Kareten - nyhedsbrev med nærmere detaljer udsendes ca 10 dage før dette.

Venligste hilsner

Jacob Schneider


Højt skum!

Bestyrelsen for Lokalafdeling Amager