Nyhedsbrev 4-2009

Kære medlem i DØE Amager.
 
Som du måske har opdaget, så er nyhedsbrevet fra din lokalafdeling kikset. Skal vi ikke skyde skylden på sættenissen, for julen varer jo, som bekendt, lige til påske...?

Næste møde

Nuvel, onsdag den 15. april - altså på onsdag - er årets andet medlemsmøde klar til at blive skudt af. Emnet er økologisk øl (er en Grøn Tuborg økologisk???), og de herrer Tim Ellefsen og Martin Hattel har lovet at give os en på økologien.
 
Dertil naturligvis anden runde af Amager Mesterskabet - og alt det sædvanlige gøgl.

Tilmelding

Da det pånuværende tildspunkt ikke er muligt at nå tilmelding via banken, er tilmeldingsproceduren lidt alternativ denne gang. Hvad du gør er følgende: grib mobilen og ring til Uno Gall på telefon 25 13 26 51, og meddel at du/I gerne vil deltage. Smid eventuelt en beked på telefonsvareren, så ringer Uno tilbage. Betaling finder sted kontant på aftenen. Kassér Schwartz tager den røde kuglepen med til afkrydsning - så er du advaret!!!
 
Først til mølle-princippet gælder. Vi har lige nu 20 tilmeldinger registreret via bank og mundtlige aftaler. Vi køber øl ind til 36 deltagere, så når Uno kontaterer at vi har nået tallet 36, lukker vi for flere deltagere.
Seneste tilmelding med bepisning er mandag eftermiddag klokken 16.00. Så har Kareten også en chance for at planlægge hvor mange chokolademadder de skal smørre :-).
Sidtste tilmeldingsfrist uden bespisning er tirsdag aften omkring klokken 20.00.


Hvis du har indbetalt via banken, lige op til helligdagene, kan det ske, at din indbetaling ikke er dukket op på vor konto endnu. I så fald er det en rigtig fed gestus om du lige ringer til Uno og nævner det, så deltagerantallet ikke løber helt løbsk...

Alt dette skrevet med tårnhøjt skum
 
Uno

Tilmeldte deltagere:

Henrik Rasmusen

Tommy Ellefsen

Steen Rasmussen

Ken Verdich

Jørgen Sanddahl

Johnny Hansen

Jens Bjørn

Ole

Jack

Johnni Dige Bach

Jesper Overgaard

Kurt Sandau

Bent K. Sørensen

Erik Haugaard

Laila Haugaard

Henrik Schwartz

Flemming Schwartz

Uno Friis Gall

Jacob Schneider

Chris Christensen

Allan-Bo

Bengt

Bjarne

Bo Fønss

Jan Nielsen

Steen Kjær

Lene Aagerup

Robert Bredahl Jørgensen

Ib Larsen

Martin Hattel

Martin Fønss

Kjeld Petersen

Birte Yde

Henrik Damgaard