Nyhedsbrev 1-2010

Højt ærede ølhoveder

Efter at have overlevet endnu en jul og nytår var tiden kommet til nytårskuren som traditionen tro blev afholdt i Hannovergade i »kebabbens« hyggelige lokaler. Det var en bidende kold aften, men det glemte man straks man trådte indenfor. Vores helt egen Onkel Chris havde sørget for hygge og stearinlys. Vi var ifølge formanden 26 øllerter der havde trodset kulden og var mødt op. Efter at formanden med et par få, men velvalgte ord havde budt velkommen, gav lokalafdelingen en lille en til næsen og vi fik hilst på hinanden. Derefter var der hyggelig snakken ved bordene og i baren til langt ud på natten. En helt igennem vellykket aften.

Nu ligger der en hel sæson foran os – vi har fået kalenderen på plads og vi synes selv i bestyrelsen at det ser helt godt ud. Vi har i år en nyhed – ja, nyhed kan man måske ikke kalde det – men i lokalafdelingens regi er det en nyhed - en pub-quiz. Den løber over fire medlemsmøder. Derfor har vi i år valgt at henlægge Amager-mesterskabet i Ølgenkendelse© til et enkelt møde hvor vi vil bruge hele aftenen på det. Vi håber fra bestyrelsens side at se rigtig mange af jer i den nye sæson.

Næste medlemsmøde er onsdag den 3. februar hvor vi vil søsætte pub-quiz'en. Derefter vil der være en smagning med østeuropæisk øl sammensat af »de røde lejesvende« Jørgen Sandahl og Jack, bakket op af »Sundby-skvulp Entertainment Group«.

Tidspunktet er som sædvanlig 18.30 for spisende gæster og 19.00 for dem, der blot ønsker at nyde det gode øl.

Prisen for spisning og ølsmagning: kr. 225,-

Der findes også en billigere udgave, hvor spisning er fratrukket: kr. 115,-

Indbetaling sker til afdelingens konto, så vi har den senest 5 bankdage før arrangementet: Nordea Bank, økonomiansvarlig Flemming Schwartz.

Reg. 2130 konto 6880268773

Vel mødt på Kareten.

Højt skum

Bestyrelsen