Nyhedsbrev 8-2010

Onsdag den 13. oktober afholdte vi årsmøde på Couloir på Amager Strand. Stedet var nyt for os så vi var lidt spændte - og vi blev ikke skuffet. Vi fik noget dejligt engelsk/skotsk øl og en hot Chili con Cane. Perfekt. Der vil på et senere tidspunkt blive mulighed for at læse referatet fra årsmødet her på vores hejmmeside.

Vi fik også valgt en ny bestyrelse. Jan Nielsen og Tim Ellefsen havde meddelt at de ikke ønskede at fortsætte i bestyrelsen, så vi skulle have en ny formand og næstformand. Bestyrelsen havde talt lidt med et par interesserede og var blevet enige om at opstille en ny formand - Jacob Bille - og en ny næstformand - Uno Friis Gall - ja, ny er den kære Uno jo ikke, men interesseret det var han. Da der ikke rigtigt var nogle modkandidater blev begge de herrer valgt uden de store sværdslag.

Efter et veloverstået årsmøde, er det blevet tid til den vel nok største ølbegivenhed på Amager nemlig DET STORE ØLBANKO! Der blev solgt en del billetter på årsmødet, og det var jo fint. Var du ikke til årsmøde og ønsker at deltage i DET STORE ØLBANKO gør du følgende: indbetal beløbet på foreningens konto (100.- kr. for medlemmer og 125.- for ikke-medlemmer). Når vi har modtaget beløbet, bliver det registreret på en liste og i vil få billetterne udleveret i døren når i møder frem til DET STORE ØLBANKO.

Igen i år har vi henlagt denne store begivenhed til Loftet på Øresundsvej nr. 4, 2300 København S, og traditionen tro er det de velkendte - i dagens anledning har de fået ledsaget udgang - to entertainere, nej ikke Monrad&Rislund, men vores helt egne Onkel Chris & Uno (heavy rock) Friis Gall, der står for løjerne! Glæd jer eller tag flugten, det er op til jer selv.

Indbetaling sker til afdelingens konto, så vi har den senest 5 bankdage før arrangementet:

Nordea Bank, økonomiansvarlig Flemming Schwartz.

Reg. 2130 konto 6880268773.

Husk nu at indbetale til tiden!!!

 

En af vores mange leverandører til