JULEFROKOST 2011

 

Velkommen til Lokalafdeling Amagers Julefrokost 2011. Det bliver en aften med vidunderlig mad fra Copenhagen Catering, dejlig og morsom musik fra Thomas Valentin Solo, snaps fra Thorvalds Bar – og masser af gode juleøl fra baren.

Lokalafdelingens egen chefkok, Allan Bo fra Copenhagen Catering, vil sørge for behagelig bespisning efter buffet-modellen. Det bliver garanteret lækkert.

I Kebab-baren vil Chris og Michael sørge for at man kan skylle sild og brændevin ned med dejligt juleøl – og andet godt fra øllets verden - naturligvis.

Julehumøret sørger vi selv for – så tag dit eget med.

Arrangementet vil foregå lidt på højskole-maner. Vi hjælpes alle med det der nu engang skal laves, såsom afrydning, opvask etc.

Prisen for deltagelse er kr. 120.00. For dette får du julebuffet, snaps til maden og varme i radiatoren. Øllet køber du i baren, der vil have ganske rimelige priser.

Grundet arrangementets form, med udefra kommende bespisning, er det vigtigt at tilmeldingsfristen overholdes, således at vi kan se din tilmelding senest onsdag den 1. december.

Tilmelding på konto 2130-6880268773. Husk navn og medlemsnummer på overførslen.

På grund af pladsen er vi nødt til at sætte en deltagergrænse på 32 pax, efter devisen først til mølle… Vi skriver på hjemmesiden når/hvis deltagerantallet når max.

I skrivende stund er vi 23 deltagere, så for god ordens skyld, så skal du nok komme til indbetalingslugen – computeren.


Højt juleskum

Bestyrelsen

JULEFROKOST 2011

Tidspunkt:

9. december 2011 - 18:30 til

10. december 2011 - 02:00

Sted:

Værkstedshuset

Hannovergade 10.

Ølhund?

Månedens citat

Det er godt, at vi har fået det bedre, men det ville være bedre, hvis vi havde det godt.

Villy Sørensen