Nyhedsbrev 1-2011

Højt ærede medlemmer!

Så er vi endelig kommet i luften igen efter endt serverskift. Der er ikke sket så meget siden jul og nytår - og så alligevel!

Vi har afholdt vores berømte - nogen vil nok mene berygtede - nytårskur. Der var mødt ca. 20 ølhoveder og andet godtfolk frem, der var masser af dejligt øl i baren og til lejligheden var der også indkøbt vin og spiritus, så det blev en meget munter aften - helt sikkert et arrangement vi vil gentage næste år. En stor tak til Onkel Chris (nu i nydelig blazer og med nyklippet garn!!) og til Michael for at huse os i Kebabbens hyggelige lokaler.

Næste arrangement bliver den 16. februar 2011 i Kebabben i Hannovergade 10. Aftenens tema er »Formandens favoritter« og det skal blive interessant at se hvad den gode Jacob finder på. Mødet starter kl. 18.30, hvor lokalafdelingens egen chefkok Allan Bo vil diske op med noget spiseligt. Prisen for ølsmagning + bespisning er 200,- kr. Man kan også nøjes med at deltage i ølsmagningen og så vil prisen være 100,- kr.

Højt skum

Redaktøren

Lokalafdelingen har modtaget følgende opfordring fra "storebror":

Vi skal igen til at kåre årets danske ølnyhed. 590 nye øl sendet danske bryggerier på markedet i 2010. Ganske imponerende og også lidt uoverskueligt. Der stemmes af 2 omgange. Først stemmes om alle 590 øl og ud af disse skal der findes 10 finalister. Din stemme skal være afgivet inden den 31. januar.

Samtidig finder vi Årets Bryggeri - en titel der tilfalder det bryggeri hvis øl sammenlagt får flest stemmer i første runde.

Anden runde er i februar, hvor der skal stemmes på de 10 finaliste.

Du kan afgive din stemme og se yderligere oplysninger på linket: http://www.ale.dk/index.php?id=946

 

Lokalformand Jacob Bille Johansen i et tænksomt øjeblik - hvad mon han finder på til »Formandens favoritter«

Formandens favoritter

Den 16. februar præsenterer vores lokalformand - Jacob Bille Johansen - nogle af sine favoritter.

Vel mødt i Kebabben, Hannovergade 10, kl. 18.30