TAK FOR ÅRET 2011

Højt ærede øltosser!

Vi vil gerne fra bestyrelsen side ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Det har været et fantastisk spændende år for vores lokalafdeling - vi er haft mange gode arrangementer i det forløbne år.

I år var det første gang vi havde satset så stort på Øllets dag og det gik over al forventning. I den forbindelse skal der lyde en stor tak til alle de frivillige der var med til at gøre det til den succes det var. Det er den slags der giver os »blod på tanden« så vi satser selvfølgelig på at gøre det endnu bedre i det nye år.

Igen i år afholdt vi vores legendariske ølbanko og det blev endnu større end nogensinde. Der var tilmeldt 96 personer og det er vist rekord. Vi vil gerne rette en tak til alle vores »sponsorer« - det er rigtigt rart at blive mødt med så stor vejvilje.

Vi har allerede planlagt kalenderen for næste år - det fremgår af hjemmesiden - men hvad der skal ske finder vi ud af når bestyrelsen og arrangementudvalget mødes i begyndelsen af året. Hvis der sidder nogen derude og har nogle gode idéer må de meget gerne henvende sig til bestyrelsen/arrangementudvalget så vil vi tage det med i vores overvejelser.

Højt Juleskum

Bestyrelsen

 

NYTÅRSKUR

Lokalafdelingen holder traditionen tro nytårskur i de hyggelige lokaler i Værkstedshuset, Hannovergade 10, bedre kendt som FC Dynamo Kebabs »klubhus« - eller slet og ret »kebaben«. Lokalafdelingen byder på et glas nytårshumle hvorefter Herr Chris Thorvald Christensen åbner baren, så vi kan ønske hinanden godt nytår og få en snak over et par gode øl - sortimentet er glimrende og priserne billige.

Tidspunkt: fredag den 6. januar 2012, kl. 18:00-23:00.

Der er ingen tilmelding til nytårskuren.

JULEFROKOST 2011

Et par glade ølentusiaster fra årets julefrokost i Kebaben