Ærede ølhoveder.

Her lige en reminder om vores lille hyggelige lørdagsarrangement den førstkommende lørdag (den 14., hvis nogen er i tvivl), hvor vi afholder lidt kulturelt Bodegakravl i Sundby. Arrangementets rubrik er ”Brun Tur” – og dette herlige begreb dækker over en rundtur på Sundbys ”gamle” værtshuse, hvor væggene stadig er beklædt med imiterede træpaneler i nikotinfarvede nuancer, hvor blyindfattede ruder er standartinventar og hvor lamperne endnu er til at gynge i, når man har fået lidt rigeligt indenbords.

Forrest i gruppen går den kendte amager-personlighed Bjarne Fay, blandt andet kendt som tidligere formand i Boldklubben af 1908 og som borgerrepræsentant på Københavns rådhus, der under vejs vil underholde med røverhistorier og anekdoter fra og om de gamle vandhuller.

Turen starter klokken 11.00 fra Krudthuset, Amager Strandvej 110 og ruten går ad Øresundsvej, med endestation på Café 5-Øren omkring klokken 14.00.
Hvis du ikke kan nå kick off på Krudthuset klokken 11.00, er du meget velkommen til at koble dig på vognen under vejs. For information om hvor vor karavane af tørstige halse er nået til, kan mobiltelefon benyttes. Ring blot til vor lokale næstformand Uno Friis Gall, der har lovet at være behjælpelig med information om vor øjeblikkelige position. Telefon 2513 2651.

Der er ingen tilmelding til denne tur. Du møder blot op med godt humør og lidt håndører på lommen – så klarer Sundbys bartendere resten…

Højt brunt skum

Lokalbestyrelsen