Håndbryggeraften i Kebabben

Højt ærede øltosser!

Efter en meget vellykket »Brun Tur« med Bjarne Fey i spidsen (se billederne), er turen nu kommet til at hilse på et par af øens »håndbryggere«.

Vi har inviteret bryggerne fra Viberup Bryghus, Torben og Ole, som møder op med en Stout og en IPA.

Derudover får vi besøg af Jacob Nielsen som godt nok kommer fra Frederiksberg men han har brygget øl sammen med Keld, så for en aften er han en af »øens håndbryggere«.

Det er desuden lykkedes Sundby-Skvulp at skrabe 6 stk. af den legendariske »Bæstet« sammen (nok de sidste flasker i hele kongeriget), så det tegner til at blive en af de helt store aftener på Amager.

Jacob Schneider som er en af ophavsmændene til »Bæstet« (sammen med Johnny Ølhus) har lovet at kigge i sine gemmer og se om der ikke skulle være et par flasker af et andet bryg som han kunne præsenterer os for - spændende!!.

Det kunne jo også tænkes at vores alle sammens formand Jacob Bille har noget i ærmet - vi får se.

Udover flydende føde skal vi naturligvis også have noget fast og til den ende har vi (igen) entreret med det velrenomerede og kendt cateringfirma Copenhagen Catering hvor Allan Bo tryller de mest fantastiske menuer frem - så også der har vi noget at glæde os til.

Vi mødes kl. 18:30 i Kebabben hvor der udover hvad håndbryggerne kan byde på vil være åben i Thorvalds Bar - han vil selv være tilstede iført krøllet hår og rød næse - hvor der vi være et lille men eksklusivt udvalg af dirkkevarer til meget rimelige priser.

Vel mødt i Kebabben i Hannovergade 10.

Prisen for dette fantastiske arrangement er sat til 150.- kr. pr. ølhoved.

Tilmelding: senest 5 bankdage før på 2130-6880268773.

Husk navn og medlemsnummer på overførslen.

Billeder fra Brun Tur

Som det fremgår af billederne var det en hyggelig tur rundt på det »glemte« Amager med Bjarne Fey som guide.
Billeder: Kurt Sandau