Nyhedsbrev 12-2012

 

Kære ølvenner

Tid til bankospil

Vort årlige vanvidsshow – kendt som bankospillet – finder igen i år sted på adressen Loftet, Øresundsvej 4, 2300 København S. Datoen er fredag den 16. november. Dørene åbnes klokken 18.30 – og mon ikke første brik lægges på pladen omkring klokken 19.30, når ølglassene er fulde af skummende humle. 

Vi spiller – traditionen tro – otte ganske almindelige bankospil samt tre hurtig-spil af Jens Dahm-typen (forklaring følger til de der ikke kender spillet - det er så let, at selv lokalformanden kan følge med…). I de almindelige spil er der præmie til en række (Den fæle Lykkepose), to rækker og hel plade. Næsten alle præmier er på den ene eller den anden måde ølrelaterede. 

 

ADVARSEL: Vort bankospil er kendt og ikke mindst berygtet for at være alt andet en normalt. Det ligner ikke bankospillet i husmoderforeningen, så er du advaret. Ingen går upåvirkede fra dette arrangement, hvor opråber Chris Thorvald Christensen vil finjustere nerverne på selv den sarteste sjæl. Der er grine-garanti, når den de to elskelige vrøvlehoveder Uno og Chris folder sig ud. 

Tilmelding til bankospillet foregår på følgende måde: 

Indbetal beløb for deltagelse på vor bankkonto:

Reg.nr. 2130 konto 6880268773. (her skal muligvis nogle nuller foran - det kommer an på din banks system). 

Prisen for deltagelse er for medlemmer af Danske Ølentusiaster kr. 100, for ikke-medlemmer er det kr. 125. 

Når du indbetaler, er det hulens vigtigt at du skriver dit navn og/eller dit medlemsnummer. Så kan vor kassér, Flemming, se hvem der har indbetalt.

Når du har indbetalt, er det muligt for dig at få en kvittering via mail. Det får du, men kun hvis du fremsender en skrivelse til Flemming, hvor du skriver, at du har indbetalt. Når Flemming kan se din indbetaling på vor konto, ja, så sætter han sig til tasterne.

Flemming har følgende mailadresse: flsc@remove-this.falck.dk.

Hvis du ikke skriver til Flemming, kan du – og dine gæster – naturligvis stadig deltage. Du har bare ikke noget »bevis« med i hånden, når du står i indgangen.

I øvrigt, så er det sådan, at du, når du ankommer, får udleveret din billet i døren.

Baren

I baren vil der være mulighed for at købe øl fra Hancock og Thisted Bryghus og som noget nyt vil der også være mulighed for at købe hvidvin og danskvand i baren. 

Øllet afregnes via ølklippekort. Du kan købe et klippekort til fire dejlige øl for en hundredekroneseddel – og et klippekort til ni dejlige øl til en tohundredekroneseddel. Let – og billigt. 

Billetter i døren

Vi har i alt 135 pladser til salg til bankospillet. Vi regner ikke med at få udsolgt – men skulle det ske, vil det blive skrevet på vor hjemmeside. 

Resterende billetter sælges i døren på aftenen. 

Vi håber at se en hel masse ølglade mennesker – og vi glæder os helt afsindigt.

 

Den nye Lokalbestyrelse

Ved årsmødet den 24. oktober blev der valgt ny lokalbestyrelse. Uno Friis Gall som hidtil havde være næstformand ønskede ikke at genopstille på grund af store udfordringer på hans arbejde. Uno startede i tidernes morgen vores lokalafdeling sammen med Bent Jønson og har gennem tiden bestridt forskellige poster i lokalbestyrelsen og altid med stor ildhu. Lokalafdeling Amager vil gerne benytte lejligheden til at takke for hans stor indsats.

Nu er det ikke sådan fat at vi ikke længere kan trække på Uno - han fortsætter i arrangementkomitéen sammen med Steen Kjær og Chris Thorvald Christensen så det bliver ikke kedeligt. 

Der blev så flyttet lidt rund på pladserne og der blev valgt 2 nye medlemmer ind i bestyrelsen.

Bestyrelsen ser i dag således ud:

Jacob Bille Johansen - formand

Jens Bjørn - næstformand

Kim Flemming Russ - lokalredaktør

Birte Yde - bestyrelsesmedlem

Jacob Schnieder Petersen - nyt bestyrelsesmedlem

Jan Nielsen - nyt bestyrelsesmedlem

Flemming Schwartz - cigarkassebestyrer

På bestyrelsens vegne

Kim Flemming Russ

lokalredaktør

Tid og sted

Loftet,

Øresundsvej 4,

2300 København S.

Dørene åbnes kl. 18:30