Nyhedsbrev 4-2012

Kære ølvenner


Årets bodegakravl – også kendt som pubcrawl – er henlagt til indre by i København. Kravleturen finder sted lørdag den 21. april. Der er prolog klokken 12.30 på Kanal Bodega i Oven Gaden Oven Vandet 36, hvor de, der er virkelig hårdføre, mødes for at få en forfriskning eller to, inden turen går ind imod storstaden.

Det officielle mødested er Bryggeriet Apollo, Vesterbrogade 3, hvor stedets brygmester Jacob Bille Johansen viser os rundt i hans gemakker. Og jo, det er vores helt egen lokalformand.
Herfra fortsætter vi ad den nedenfor beskrevne rute.
Turen er – traditionen tro – en egenbetalingstur hvor den enkelte selv bestemmer hvor længe han eller hun vil hænge på, ligesom han eller hun selv står for egen forplejning under turen.
Klokken 18.00 er der lagt en spisepause ind. For de der er interesserede har vi lavet en aftale med Café Bohemia i Gothersgade, hvor vi skal nyde en behagelig middag bestående af tjekkisk gullash med brød, charcuteri og grønt. Hertil servers inklusive i arrangementet en øl og en dessertøl. Stedet er – som navnet antyder – tjekkisk så mon ikke der er en spændende øl eller to?

Bemærk at spisningen kræver tilmelding og prisen er 175,- kr.

Hvis du ønsker at deltage i spisningen skal du indbetale beløbet senest den 16. april på konto nr. 2130-6880268773.

Husk navn og medlemsnummer på overførslen.

Du kan altid støde til vor karavane af tørstige sjæle, men vær opmærksom på at alle tider (på nær spisetid) er cirkatider. Hvis teknikken – og skribentens mobilsjover og tommelfingre vil – kan du følge vor nuværende position på www.facebook.com/detgodeoel.

Indre By Pubcrawl 2012

Prolog
kl. 12.30
Kanal Bodega
Ovengaden oven Vandet 36

Officielt Mødested
kl. 14.00
Bryggeriet Apollo
Vesterbrogade 3
www.bryggeriet.dk

Kl. 15.00
Brewpub
Vestergade 29
www.brewpub.dk

Kl. 16.00
Lord Nelson
Hyskenstræde 9, kælderen
www.lordnelson.dk

Kl. 17.00
Charlies
Pilestrædet 23
www.charlies.dk

kl. 18.00 - spisning
Cafe Bohemia
Gothersgade 39
http://www.cafebohemia.dk

Kl. 20.00
Bishops Arms
Ny Østergade 14
http://www.bishopsarms.com/K_benhavn/Presentation

kl. 21.00
Den tatoverede Enke
Boltens Gaard, Gothersgade 8C
www.dentatoveredeenke.dk

Opløb
kl. 22.00
Kanal Bodega
Ovengaden oven Vandet 36

 

Berlin 2012

T-shirts til Berlinturen

Som det vil vides af de fleste, så drager en hel del medlemmer af Lokalafdeling Amager til 16. Internationales Berliner Bierfestival. I år har vi skumle planer om at få fremstillet en T-shirt til arrangementet. Det er Chris og Uno der står for dette projekt. I øjeblikket indhentes tilbud fra leverandører. T-shirten kommer højest til at koste kr. 200 kroner – men forhåbentligt meget mindre. Vi vil snarest vende tilbage med mere info.

 

Sms service

Lokalafdelingen introducerer en sms-service til medlemmer med stormasket korttids-hukommelse og/eller hang til rettidig omhu.
Ønsker du at modtage en påmindelse via sms dagen før seneste tilmelding til et af vores arrangementer - eller et godt tip om gode tilbud etc.?
 
Send dit navn og mobilnummer til Jens Bjørn (email jens@remove-this.jbjorn.dk) så bliver du optaget på sms-listen.

På bestyrelsens vegne

Kim Flemming Russ

Lokalredaktør
 

Månedens citat


I en whisky er det alderen,

i en cigar er det smagen

og i en sporvogn er det umuligt.


Dirch Passer