GODT NYTÅR

 

Kære ølhoveder

Først og fremmest vil vi fra lokalbestyrelsen ønske alle et godt nytår. Året der gik bød på mange mindeværdige øjeblikke i lokalafdelingen ikke mindst øllets dag var en formidabel succes. Herfra skal lyde en stor tak til alle dem der slæbte, råbet og skreg, organiserede, gik i vejen, kom med gode råd og ikke mindst knoklede med at få drukket alt det gode øl vi blev præsenteret for i året der gik.

Bestyrelsen er ved at være færdig med arrangementerne til næste år, og der er et som vi glæder os rigtigt meget til og det er lokalforeningens 10 år fødselsdag i april måned. Vi har indgået en aftale med Cafe Langebro - som også fylder 10 år i april - om at afholde en stor fælles fødselsdagsfest. Derudover har vi været i kontakt med Amager Bryghus om at få lavet vores helt eget fødselsdagsbryg. Ud over det er der planlagt en hel del løjer som vi ikke vil afslører her - men glæd dig.

Alle arrangementer i år er lagt ind på vores hjemmeside.

 

NYTÅRSKUR

Årets første arrangement er allerede nu på fredag den 4. januar hvor vi traditionen tro mødes i Kebabben i Hannovergade 10 til nytårskur. Thorvalds bar åbner kl. 18:00 og der er sædvanligvis masser af godt øl til fornuftige priser, så der er ingen undskyldning for ikke at lægge vejen forbi og ønske godt nytår. Alle er velkommen.

Vel mødt

På bestyrelsens vegne

Jack

Lokalredaktør