BRYGDAG PÅ AMAGER BRYGHUS

Lørdag den 9. februar fra kl. 9-15 er der arrangeret en brygdag på Amager Bryghus. Vi skal brygge vores helt eget batch øl efter opskrift af Jacob Bille Johansen som b.la. skal bruges til vores 10-års fødselsdagsfest. Øltypen er en American Amber på ca. 6,5 %. 

 

Bryghuset har entreret med den allesteds nærværende Allan Bo fra Copenhagen Catering til at lave en ordentlig spandfuld skipperlabskovs ad libitum til frokost. Ligeledes vil der være fri fadøl hele dagen.

Prisen er 300,- kr. per person - med et max. på ca. 25 deltagere efter princippet først til mølle . . 

 

René Hulgreen vil i samarbejde med vores formand Jacob Bille Johansen være brygmestre den dag. Morten vil også være til stede for at overvåge at det går nogenlunde rigtigt til!

Når brygget er færdigt og tappet vil der være muligt for at købe det gennem lokalforeningen og det vil også være at finde på nogle af de lokale værtshuse og ølbutikker:

Cafe Langebro (release 20. april 2013)

Cafe Ingolf

Boulevard Bodegaen

Allé Kroen

Det Argentinske Vinhus

Toft Vin

Tilmelding:

Via vores bankkonto: 

Reg. 2130 konto 6880268773 i Nordea.

Vi skal kunne se din tilmelding på vor konto fem bankdage før arrangementet.

 

ÅRETS ØLNYHED

Afstemningernes første runde er i gang og løber frem til den 31. januar 2013. De fem øl som, i hver kategori, har fået flest stemmer går videre til anden runde, som starter fredag den 1. februar og løber frem til torsdag den 28. februar, hvor de endelige Årets danske Ølnyhed(er) 2012 bliver valgt. Resultatet offentliggøres på foreningens Generalforsamling i Odense lørdag den 16. marts 2013. 

 

Ganske som sidste år stemmes der i to kategorier: ølnyheder under 6% og ølnyheder på 6% og derover. 

 

Afstemningerne om Årets danske Ølnyhed(er) 2012 finder du her - hvor du også finder lister over kandidaterne sorteret efter såvel navn som bryggeri. 

 

Med 312 øl i kategorien under 6 % og 436 øl i kategorien på 6 % og derover skulle der være rigeligt at vælge imellem, men det er væsentlig at du som medlem logger ind og stemmer på netop dine favoritter, så vi får de helt rigtige kandidater valgt til anden runde. 

Medlemmer af foreningen har én stemme i hver kategori i hver afstemning - dvs. der skal afgives 2 stemmer i januar og 2 stemmer i februar! 

På bestyrelsens vegne

Kim Flemming (Jack) Russ

lokalredaktør

TID OG STED

Lørdag den 9. februar 2013

Kl. 9:00-15:00

AMAGER BRYGHUS

Fuglebækvej 2C

2770 Kastrup

CITAT

Der er ikke meget poesi

i et glas isvand.

Fritz Helmuth

Billeder fra julefrokosten

Endnu en munter julefrokost i Kebaben - godt nok havde vi ikke levende musik men et blandet mandskor og de fedeste luftguitarer . . .